onar
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- υπο αναζήτηση...
- Ταξίδι-Όνειρο
- εκπληρώθηκε πάμε για άλλα
βγάλε και τον Αγιο Πέτρο απέξω. η μόνη περίπτωση να τον δείς χωρίς να περιμένεις ώρα στην ουρά είναι όταν θα βγάλεις φτερά και θα φορέσεις φωτοστέφανο!!σας ευχαριστω ολους πολυ για τις απαντησεις σας!!!!!!λοιπον εχω δει ολα τα θεματα για ρωμη και ξερω περιπου πως θα κινηθω...ναι κολοσσεο απο εξω βατικανο σκεφτομαι μονο αγιο πετρο που ειναι εξω και φυσικα ατελειωτες βολτες σε πλατειες....το μονο που δεν εχω κλεισει ακομη ειναι ξενοδοχειο...ειδα τις προτασεις στα αντιστοιχα θεματα αλλα πολυ ακριβα ρε παιδιααααααα ειπαμε να δωσουμε αλλα οχι για 3 βραδια 800-1000 ευρω...μετα βλεπω οτι στο τερμινι καλυτερα να το αποφυγω,θελω κεντρο γιατι οι μερες ειναι λιγες μην εχουμε και συνεχεια μετακινησεις...ουφ εσκασα...εχω δει πολλα site εχω αποθηκευσει καποια οπως Booking.com: ξενοδοχείο BDB Luxury Rooms Spagna, Ρώμη, Ιταλία - 36 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα! γιατι βγαινει ολο αυτο??αν εισαι ασχετος τελοσπαντων αλλα δεν ξερω...αν μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο που εχει μεινει ο ιδιος και εμεινε ικανοποιημενος??γιατι και ο καιρος περναει και εχω αργησει νοιωθω...ευχαριτω και παλι