Περιεχόμενα
30/1:Μετά από απαραίτητη ξεκούραση 9 ωρών λοιπόν,ήμασταν φρέσκοι φρέσκοι για την δεύτερη μέρα μας!!Αφού πεταχτήκαμε στο εμπορικό που ήταν απέναντι μας για να κάνει η κυρία τα ψώνια της,πήραμε το αστικό 24 για να δούμε και την Βαρκελώνη με προορισμό το park guell...Μετα από κανένα μισάωρο φτάσαμε και περιμέναμε στην (σταθήκαμε τυχεροί) μικρή ουρά!!Κόψαμε το εισητήριο μας (8 ευρώ)!!Αφού περιηγηθήκαμε στο πάρκο,βγάλαμε και εμείς την γνωστή φωτογραφία με την σαύρα(πρωτότυπο),είδαμε τα σπιτάκια που μοιάζουνε με ζαχαρωτά στο τέλος του πάρκου,φάγαμε και μια μπαγκέτα(μην τυχόν και πάρετε 7 ευρώ οι αθεόφοβοι)...Επιστροφή με το ιδιο αστικό στο κέντρο και απο εδώ ξεκινάει η δική μου Βαρκελώνη!!!Οι κύριοι του site θα καταλάβουν...Το τριήμερο λοιπόν που ήμουνα Βαρκελώνη ¨¨έτυχ娨 να παίζει BARCELONA-ATLETICO MADRID..Nτερμπι κορυφης και έκανα τα πάντα για να βρω εισητήριο...δεν γινόταν να μην πάω...τόσο απλά!!Πηρα λοιπόν το μετρό από plazza catalunya,άλλαξα μετρό,ανέβηκα σκάλες,κατέβηκα σκάλες....και να μαι λοιπόν στην στάση les corts...Αφού περπάτησα 10 λεπτά έφτασα στο camp nou...αν και δεν ειμαι fan της barca οτι και να πεις δεν μπορεί να περιγράψει το γήπεδο και την άυρα του γηπέδου αυτού!!!Αφού λοιπόν είδα και τον messi live....θα χω να το λεω στα παιδιά μου πήρα τον δρόμο της επιστροφής!!!Επανασύνδεση με το έτερον ήμισυ μετα από 5 ώρες περίπου

και αφού περπατήσαμε πάλι στην ramblas και φτάσαμε μέχρι το άγαλμα του κολόμβου καναμε μια στάση σε ένα μαγαζάκι για πίτσα και μακαρονάδα στην via laietana....ικανοποιητικές μερίδες ,καλές γεύσεις δεν θυμάμαι όνομα!!!

Με γεμάτο στομάχι λοιπόν κάναμε μια βόλτα και στην γοτθική συνοικία που ήταν δίπλα μας,είδαμε και τον καθεδρικό της Βαρκελώνης και ξενοδοχείο για ξεκούραση!!!!
Με γεμάτο στομάχι λοιπόν κάναμε μια βόλτα και στην γοτθική συνοικία που ήταν δίπλα μας,είδαμε και τον καθεδρικό της Βαρκελώνης και ξενοδοχείο για ξεκούραση!!!!