Γαλλία 3 μέρες Παρίσι τα χριστούγεννα

Μηνύματα
6
Likes
0
Γεια σας παιδια,διαβαζω αρκετο καιρο τις ιστοριες σας αλλα πρωτη φορα γραφω εδω και γεννικα γραφωνται πολυ βοηθητικα πραγματα.Σχετικα με το θεμα μου εχουμε κανονισει με την φιλη μου να παμε ενα 3ημερο παρισι 26-29 του δεκεμβρη,καταρχας θεωρο δεδομενο οτι ειναι λιγες οι μερες αλλα τοσες ειχαμε διαθεσιμες.θα θελαμε την μια απο τις τρεις μερες να την περασουμε στην ντίσνειλαντ και με αυτα που διαβασα εδω μεσα αλλοι λενε ειναι αρκετη μια μερα αλλοι λενε θελεις δυο.αρα εχω δυο μερες αποκλιστικα για το παρισι.Τα ερωτηαματα μου...
1) φτανεις δυο μερες να περπατησεις τα κυριοτερα εξιοθεατα του παρισιου? (δεν μας ενδιαφερουν μουσεια γκαλερι παλατια κτλ, μονο οτι βλεπεις απ'εξω.αιφελ,αψιδα θριαμβου,παναγια παρισιων και καπια αλλα βασικα)
2)ειναι εφικτο το περπατημα εκεινη την περιοδο η χρειαζομαστε μετρο για να γυρισουμε?(πολυ ανετοι με το περπατημα,ρωμη ολη με τα ποδια φετος τον φλεβαρη)
3)ειμαστε στο ψαξιμο για ξενοδοχειο αλλα μεχρι στιγμης ειναι δυσκολο το τριπτυχο οικονομικο-καλη περιοχη-και κεντρο.ειμαστε στο τσακ να κλεισουμε ενα περιοχη οπερα αλλα απο ολα οσα εχω διαβασει εδω δεν την αναφερετε καθολου και καπιοι λενε οτι δεν ειναι και η καλυτερη να κυκλοφορας το βραδυ(αν καπιος εχει καπιο ξενοδοχειο να μας προτεινει ειναι ευκπροσδεκτο.οχι πανω απο 300-310 ευρο για τρεις μερες.)

Συγχωρεστε με για τα ανορθογραφα αλλα αυτο ειναι το αποτελεσμα των γκρικ-γλις Αυτα εν ολιγης :p
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.675
Likes
16.429
1) αφού δεν θα μπεις πουθενά φθάνει για τα βασικά αξιοθέατα...
2) Ναι.. ε φυσικά θα χρησιμοποιήσεις και το μετρό..
3) Δες στο booking

Σε συγχωρούμε εν πολλοίς...

Επ ευκαιρία ..Καλώς όρισες
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.032
Likes
12.145
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
1) Αμα τα δειτε απ' εξω φτανουν και μερικες ωρες. bus tour και ειστε ΟΚ.
2) Ετσι πως τα λες ή θα παρετε hop on-hop off ή θα πηγαινετε με το μετρο και τα λεωφορεια. (η Ρωμη ειναι πολυ μικρη μην την συγκρινεις).
3) Ποιος λεει πως στην Οπερα δεν ειναι καλα; Αν μιλαμε για την Οπερα Γκαρνιε οχι απλως ειναι καλα αλλα ειναι ιδανικα (και εξαιρετικα ακριβα συνηθως). Αν τωρα ειναι Clichy ή Piggale και απλα το λεει Οπερα για να τραβηξει το ενδιαφερον δεν ειναι και πολυ καλα.
Επισης αν μιλαμε για την Οπερα Βαστιλης δεν ειναι και τελεια.
 
Μηνύματα
6
Likes
0
Ευχαριστω για τις απαντησεις,ενα ξενοδοχειο το οποιο ειναι σε καλη τιμη και ειμαι κοντα να το κλεισο ειναι αυτο,ειναι περιοχη οπερα στο booking και φενετε αρκετε κεντρικα,τι πιστευεται?θα με βολεψει για να ειμαι καπου κεντρικα? αν οχι θα ηθελα και αλλες δικες σας προτασεις για το που να μεινω διοτι δεν θα ηθελα να μεινω σε καποια κακοφημη περιοχη,ευχαριστω

Ξενοδοχείο Mercure Paris Monty Op ( πως σας φενετε? )
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.630
Likes
12.448
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Η περιοχή είναι ok και ασφαλής. Δεν είναι to die for, αλλά θα σας βολέψει. Τα Mercure γενικά τα συμπαθώ. Αυτό βλέπω ότι δεν έχει και τις τέλειες κριτικές κυρίως λόγω των μικρών δωματίων του.
 
Μηνύματα
6
Likes
0
Ευχαριστω για την απαντηση,σχετικα με τα μεσα μεταφορας το μετρο πιστευω ειναι η καλυτερη λυση,το θεμα 3 μερες τι ειναι πιο βολικο και οικονομικο να πιασω?ενα μπλοκ 10 εισιτιριον στη τιμη των 12ευρο? (αυτο θα το κανω αν θα χρησιμοποιεισω κατω απο δεκα φορες το μετρο,δεν χερω κατα ποσο εκεινει την περιοδο θα ειναι ακατορθωτο να περπατασ λογο βροχης κτλ), μεμονομενο εισητηριο νομιζω δεν συμφερει καθολου αφου ειναι 1.70 η διαδρομη οπως ειδα και με 5-6 διαδρομες φτανουμε στνω τιμη του μπλοκ των 10 μαζι.τωρα η αλλη επιλλογη ειναι το εισητηριο απεριοριστων διαδρομων για ζωνη 1-6 που ειναι 41 ευρο και απο οτι ειδα σε καλυπτει και για τιν διαδρομη παρισι-disneyland και επιστροφη που ειναι 7ευρο αρα 14,και την διδρομη αεροδρομιο που ειναι περιπου 10ευρο,αρα 24 ευρο ειναι δεδομενα,τωρα η δινουμε ακομα 17 και ειμαστε ησυχοι η το ρισκαρουμε,επιδει δεν χερουμε κατα ποσο θα ειναι εφιχτ το περπατημα που μας αρερσει παρα πολυ και το προτιμουμε στα σιγουρα
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.630
Likes
12.448
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Πολλές προσθαφαιρέσεις...
Δεν έχω πάει ποτέ disneyland και δεν ξέρω να σου πω τι συμφέρει από εισιτήρια. Αν ψάξεις λίγο στο φόρουμ (στην αναζήτηση βάλε disneyland ή Παρίσι μετρό ή μετακίνηση ή κάτι τέτοιο) θα βρεις άπειρες συζητήσεις για αυτό το θέμα.
 

shristod

Member
Μηνύματα
135
Likes
37
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο?
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Εγώ θα σου πρότεινα να μην άγχεσαι για τα εισιτήρια, 5 € πάνω/κάτω δε θα σου κάνουν τη διαφορά σε ένα ταξίδι που κάνεις τόσα έξοδα. Θα τα δεις όλα εκεί άλλωστε, αν και κατά πόσο θα σε βολέψει το μετρό, πως θα είναι ο καιρός πόσο θα έχεις διάθεση/θα μπορείς να περπατήσεις (στο προτείνω ανεπιφύλακτα)

Ωστόσο, αν θες να μην ψάχνεις για εισιτήρια κάθε φορά που μπαίνεις στο μετρό, πάρε τα 10, so simple!
 
Μηνύματα
6
Likes
0
ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις.κατι ακομα.για την disneyland εγω θελω μονο να επισκευτω μονο το παρκο λογο του οτι μια μερα δεν φτανεις αλλα,απο οτι ειδα στην σελιδα τους και στα πακετα που προσφερουν στα μεμονομενα εισητηρια ειναι καπου στα 60+ευρο και το εισητηριο για τα 20χρονα τους 59ευρο με δυο παρκα μεσα,το θεμα ειναι οτι το εψαξα και για γαλλοφωνους υπαρχει δυνατοτητα κλεισηματος συγκεκριμενης μερας που θα πας και ονομαστηκα το εισητηριο και ειναι 35ευρο (η επιθημητη τιμη που θελουμε ).το προβλημα ειναι οτι ζηταει στοιχεια τοπο διαμονης διευθηνση κτλ στην γαλλια,αν και νομιζω οτι δεν παιζουν ρολο αυτα και το βασικο ειναι στο εμαιλ που θα ερθει η αποδειξη που θα τηπωσεις ειμαι σε δηλημα αν με το να δηλωσο τυχαια ψευδη στοιχεια απλα για να συμπληρωσω την φορμα θα υπαρχει προβλημα,σε κανενα φορουμ δεν βρηκα καπιος να εχει ρωτησει κατι τετοιο για αυτο αν ξερει καπιος ας με βοηθησει !!!
 

maxoula

Member
Μηνύματα
225
Likes
266
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά και ξανά
Ω ναι το ερώτημα έχει απαντηθεί από άλλους μέσα στο forum :) Μπορείς να βάλεις τη διεύθυνση του ξενοδοχείου σου...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
883.981
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom