nicpag
Member

- Ταξίδι-Όνειρο
 - Ισλανδία

Τέλη Ιουνίου και επιτέλους τελείωσα και την εξεταστική! Ώρα για διακοπές !!! Έλα όμως που η Αλεξάνδρα μου έχει εξεταστική μέχρι τέλος Ιουλίου (αγαπημένο ΕΚΠΑ)... Καθόμαστε , λοιπόν , και συζητάμε που θα μπορούσαμε να πάμε και πότε. Μέσα στον Αύγουστο όλα είναι πανάκριβα στην Ελλάδα!
"Δεν κοιτάς λίγο την Πάφο , που πηγαίνει και η Ryanair!" , μου κάνει η Αλεξάνδρα!
Ψάχνω φωτογραφίες και πληροφορίες για το μέρος και είναι αυτό ακριβώς που θέλαμε μετά από μια κουραστική χρονιά : ήσυχο μέρος , μικρό , με όμορφες παραλίες . Κοιτάζω και τιμές για αεροπορικά...ακόμα καλύτερα τα πράγματα! Κοιτάζω και ξενοδοχεία...υπέροχα δωμάτια και σε πολύ καλές τιμές! Φύγαμε λοιπόν

"Δεν κοιτάς λίγο την Πάφο , που πηγαίνει και η Ryanair!" , μου κάνει η Αλεξάνδρα!
Ψάχνω φωτογραφίες και πληροφορίες για το μέρος και είναι αυτό ακριβώς που θέλαμε μετά από μια κουραστική χρονιά : ήσυχο μέρος , μικρό , με όμορφες παραλίες . Κοιτάζω και τιμές για αεροπορικά...ακόμα καλύτερα τα πράγματα! Κοιτάζω και ξενοδοχεία...υπέροχα δωμάτια και σε πολύ καλές τιμές! Φύγαμε λοιπόν

Last edited by a moderator: 

. Η ώρα είχε πάει 15.00 και η ζέστη ήταν πραγματικά αφόρητη !!! Οπότε , σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν ξέραμε το μέρος , είπαμε να πάρουμε ένα ταξί να μας πάει μέχρι το ξενοδοχείο μας που απείχε το πολύ 5 λεπτά με αμάξι. Μέγα λάθος!!! Για απόσταση 5 λεπτών μας πήρε 8 ευρώ