42ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Τιτανεια η προσπάθεια . Μπράβο Θανο !!
Ραντεβού Θεσσαλονίκη σε δυο βδομαδες. Έλα στα 20 χιλιόμετρα !

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Μπράβο Θάνο και σε ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη ανταπόκριση!

Χθες ένιωσα ότι υπήρχε πολύ όμορφη και θετική ενέργεια (κατέβηκα και Καλλιμάρμαρο μετά κι ήταν μαγικά)!

Εύχομαι πολλούς ακόμα αγώνες, πολλούς ακόμα τερματισμούς και όμορφες εμπειρίες εν γένει!

paykopete

Member
Μπραβο Θανο για την συμμετοχη σου και συγχαρητηρια για τον αγωνα σου!

Μου εδωσες ενα ακομα boost να δηλωσω για του χρονου συμμετοχη!

8avos

Member
Σας ευχαριστώ όλους σας,πραγματικά μέσα απ την καρδιά μου,ο Μαραθώνιος όμως αυτός,των Αθηνών,δεν έχει να κάνει καθόλου με μένα ή την προετοιμασία μου.

Όταν ξεκίνησα να τρέχω το μακρινό πια 2011 ο πατέρας μου ήταν τόσο εκστασιασμένος που πήρε το ΚΤΕΛ να ρθει να με δει στο Καλλιμάρμαρο …και το 2012.

Λίγα χρόνια αργότερα τον έχασα.

Χωρίς να είμαι προληπτικός,χωρίς να πιστεύω πολλά και επειδή σαν άτομο κοιτάω μόνο μπροστά κ σ αυτά που έρχονται,εν τούτοις ο συγκεκριμένος Μαραθώνιος είναι το «ραντεβού» μου μαζί του,γίνοντας εκείνες οι εικόνες μας πιο έντονες και πιο ανεξίτηλες για μένα….ενα πράγμα μόνο εγώ οφείλω να κάνω…να είμαι εκεί!

arabickostas

Member
Φίλε συγχαρητηρια! Ευχομαι καθε χρόνο να εισαι γερός και δυνατος να συμμετέχεις στο κορυφαιο αυτο γεγονός.

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Μπράβο Θάνο! Και στους επόμενους! Ευχαριστούμε τόσο πολύ για την ενημέρωση!

8avos

Member
Μπράβο Θάνο!!!!!!!!!!!!!!!
Συγχαρητήρια για το κατόρθωμα! Υπέροχη και η ιστορία!!
Πολλά μπράβο και από εμένα για την συμμετοχή σου και πολύ περισσότερο για τον τερματισμό σου. Να είσαι πάντα γερός και να συμμετέχεις.
Πολλά συγχαρητήραι Θάνο και με το καλό στους επόμενους μαραθωνιους!
Τιτανεια η προσπάθεια . Μπράβο Θανο !!
Ραντεβού Θεσσαλονίκη σε δυο βδομαδες. Έλα στα 20 χιλιόμετρα !
χαχα,θα ρωτήσω τα πόδια μου και θα σου πω…
Η αλήθεια είναι πως δεν κάνω πολλούς αγώνες και αν κάνω θα είναι πριν τον Μαραθώνιο σε πλαίσιο «φορμαρισματος

Μπράβο Θάνο και του χρόνου με το καλό!
Εύγε συνονόματε! Και μου άρεσε απίστευτα κ ο τρόπος που ανελυες τα συναισθήματά σου που ένιωθες την ώρα που έτρεχες!
Μπράβο για τη συμμετοχή και τον τερματισμό!
Ευχαριστούμε που μας έδωσες ζωντανή ανταπόκριση.
Μπραβο σου!!! Και ευχαριστουμε πολυ για την ανταποκριση... μου αρεσε που ειδα ολο το backstage απο την πλευρα του αθλητη... Και του χρονου!
Μπράβο Θάνο και σε ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη ανταπόκριση!

Χθες ένιωσα ότι υπήρχε πολύ όμορφη και θετική ενέργεια (κατέβηκα και Καλλιμάρμαρο μετά κι ήταν μαγικά)!

Εύχομαι πολλούς ακόμα αγώνες, πολλούς ακόμα τερματισμούς και όμορφες εμπειρίες εν γένει!
Το πρωί της Κυριακής που μας μετέφεραν τα λεωφορεία από κεντρο Αθήνας στον Μαραθωνα,βλέπαμε μια Αθήνα πεντακάθαρη,με καθαρούς δρόμους,φωταγωγημένα ιστορικά κτήρια,χωρίς μποτιλιαρίσματα …άντε να πείσεις τώρα έναν ξένο πως δεν είναι αλήθεια αυτό που βλέπει καθώς η πόλη έχει πολλά προβλήματα.

Το κοινό δε στο Καλλιμάρμαρο,είναι το πιο ένθερμο και εκδηλωτικό που έχω συναντήσει.Ισως εκεί βγαίνει ο καταπιεσμένος καλύτερος χαρακτήρας που κρύβει ο καθένας στην ρουτίνα

Μπραβο Θανο για την συμμετοχη σου και συγχαρητηρια για τον αγωνα σου!

Μου εδωσες ενα ακομα boost να δηλωσω για του χρονου συμμετοχη!
Εάν κατάφερα κάτι τέτοιο,πραγματικά τιμή μου!

Φίλε συγχαρητηρια! Ευχομαι καθε χρόνο να εισαι γερός και δυνατος να συμμετέχεις στο κορυφαιο αυτο γεγονός.
Μπράβο Θάνο! Και στους επόμενους! Ευχαριστούμε τόσο πολύ για την ενημέρωση!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας και τον καθ ένα ξεχωριστά επίσης για τα σχόλια!

Ηταν μια άλλη μορφή ενέργειας που έπαιρνα στον αγώνα καθώς διάβαζα σχόλια σας,μέσα στον αγώνα μιας που τρέχω χωρίς ρολόι και έχω το κινητό μαζί μου για καταγραφή της διαδρομής κυρίως αλλά και για κάποιες φωτογραφίες/βίντεο του αγώνα !

@katkats έχω ολοκληρώσει την ιστορία και όποτε βολέψει μπορεις να την μεταφέρεις στις ολοκληρωμένες

ANASTAPAP

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
Συγχαρητήρια Θάνο, ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και του χρόνου με υγεία!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.300
Μέλη
39.971
Νεότερο μέλος
manolol20

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom