440 Ευρω γερμανια- αμερικη με TUIFLY!!

Taxidiwtis

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΙΝΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Ν/Α ΑΣΙΑ
220 Ευρώ γερμανία αμερική με TUIFLY!!όπως και Μπανγόνγκ !!και πολλες αλλες με 29 ευρω μεσω γερμανιας- εκει φτανουμε μονον απο Θεσσαλονικη

kokolaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Ηράκλειο
Μόλις το κοίταξα και η τιμή είναι one-way με τηνAir Berlin.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ε άρα δεν είναι και κάτι σπουδαίο. Διορθώνω και τον τίτλο του θέματος να μην είναι παραπλανητικός.

Taxidiwtis

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΙΝΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Ν/Α ΑΣΙΑ
:((

έχετε δίκαιο boys, είναι μονο αλέ... κρίμα -sorry για την αναστάτωση!!
αλλά επειδή θέλω να πάω έτσι κι αλλιώς αμέρικα- ξέρει κανείς καμιά καλύτερη προσφορά για τον απρίλιο? θα σας 'ημουν υπόχρεος....

Traveller

Member
Τώρα αμα πω ότι δεν έχει αυτή η τιμή φόρους και ότι το γύρνα δεν είναι 220? αλλά 180? βοηθάω καθόλου?

sotisdiv

Member
έχετε δίκαιο boys, είναι μονο αλέ... κρίμα -sorry για την αναστάτωση!!
αλλά επειδή θέλω να πάω έτσι κι αλλιώς αμέρικα- ξέρει κανείς καμιά καλύτερη προσφορά για τον απρίλιο? θα σας 'ημουν υπόχρεος....
Με Virgin Atlantic απο Λονδίνο - Νέα Υόρκη και επιστροφή στα 350?.
Σαφέστατα θα προτιμούσα να πάω με Β747-400 και να γυρίσω με Α340-600 αντί για το 757 της Air Berlin.

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
ρε δεν εχει λεφτα ο κοσμος πληρωσε τα τελη κυκλοφοριας...μην τον ξεσηκωνεται!!!!

θανε 350 δεν ειχαμε βαλει το ground kill?ή 340?

highlander

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βενετία-Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΝΗΣΙΑ
Από Λονδίνο με ΒΑ παίζει τιμή και με 300 λιρόνια....από Αθήνα αναμένουμε τις προσφορές...
Το φθηνότερο που έχω βρει μέχρι τώρα 18 απριλίου (για 2 άτομα) είναι με virgin atlantic από heathrow με 676,50 ευρώ (και olympic me 374,64 ευρώ η αθήνα-λονδίνο)....Σύνολο 1051,14

Υπάρχει βέβαια και η Easy-jet που βγαίνει πιο φθηνά αλλά έχεις και 100 ευρώ + για το Gatwick-Heathrow Shuttle Bus....

Δεν ξέρω η μοναδική προσφορά που βλέπω καλύτερη, εάν ξαναβγει, είναι το 2 σε ένα της Lufthansa. Να περιμένω άραγε ή να κλείσω με 1050 να τελειώνω?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.110
Μέλη
39.868
Νεότερο μέλος
angel1995