5 διανυκτερεύσεις για ζευγάρι....

AGGANIS

Member
Για 5 διανυκτερεύσεις για ζευγάρι....
Λεω τις 2 πρώτες για Χαλκίδα (νομίζω φτάνουν 2 για Χαλκίδα) ... τις επόμενες 3 τώρα...
Επιλογές: Βόλο - Τρίκαλα - Λάρισα - Καστοριά - Κοζάνη - Κατερίνη
Θέλουμε μεγάλους εμπορικούς πεζόδρομους με εμπορικά - καφετερίες - φαγητό (με ζωη γενικά) για περπάτημα και χαλάρωση.

varioAthens

Member
Λεω τις 2 πρώτες για Χαλκίδα (νομίζω φτάνουν 2 για Χαλκίδα) ... τις επόμενες 3 τώρα...
Θέλουμε μεγάλους εμπορικούς πεζόδρομους με εμπορικά - καφετερίες - φαγητό (με ζωη γενικά) για περπάτημα και χαλάρωση.
Απο που ερχεστε; Φοβαμαι οτι ολο αυτο που φανταζεστε δεν συναδει με Κοζανη, Κατερινη, οριακα και Καστορια

annoula

Member
Με βάση αυτά τα κριτήρια, κυρίως Λάρισα και μετά Βέροια και ίσως Κατερίνη. Προσωπικά ο Βόλος δεν μ αρέσει. Η Κοζάνη δεν έχει τίποτα πέρα από πολύ καλούς ανθρώπους.

varioAthens

Member
Τι εννοείται δεν συνάδει? Από Πελλοπονήσο θα ξεκινήσουμε.
Εννοω οτι αυτες οι 3 πολεις δεν εχουν τους μεγαλους εμπορικους δρομους με τα απειρα μαγαζια… δεν ειναι Θεσσαλονικη ή Πατρα

AGGANIS

Member
Εννοω οτι αυτες οι 3 πολεις δεν εχουν τους μεγαλους εμπορικους δρομους με τα απειρα μαγαζια… δεν ειναι Θεσσαλονικη ή Πατρα
Το ξέρω....ότι δεν είναι Θεσσαλονίκη Πάτρα...
Ποια από αυτές όμως είναι καπως έτσι και να αξίζει για 3 διανυκτερεύσεις? Σκέφτηκα τον Βόλο σε συνδυασμό με το Πήλιο. Βόλο που έχει μεγάλο παραλιακό δρόμο για περπάτημα...Βέβαια έχω πάει Βόλο αλλά πάρα πολύ παλιά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.214
Μέλη
39.925
Νεότερο μέλος
Stellapap99

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom