Cyprus Airways Cyprus Αirways - Δρομολόγια από Ελλάδα

ThanasisU2

Member
Μηνύματα
3.469
Likes
3.433
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ονειρεμένο Ταξίδι
RTW
όχι με αεροπλάνο, άλλα δε θα έλεγα όχι, για μια Βαγδάτη ;)
 

babaduma

Member
Μηνύματα
5.052
Likes
7.800
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ονειρεμένο Ταξίδι
α του Κενταύρου
όχι με αεροπλάνο, άλλα δε θα έλεγα όχι, για μια Βαγδάτη ;)
Θανάση, αν δεν έχεις άκρες εκεί μάλλον τζάμπα το ψάχνεις. Νομίζω ότι χρειάζεται και πρόσκληση. Αν καταφέρεις και βρεις άκρη, πάντως, η περιοχή έχει πράγματα να κάνεις και να δεις που άνετα θα σου γεμίσουν μια βδομάδα. Και δεν έχει καμμία σχέση η κατάσταση που επικρατεί εκεί με αυτήν στο νότο.

edit: Εγώ μιλάω για Κουρδιστάν, έτσι? Όχι για Βαγδάτη.
 

hydronetta

Member
Μηνύματα
4.150
Likes
14.438
Επόμενο Ταξίδι
???
Ονειρεμένο Ταξίδι
όπου δεν έχω πάει
Kάτω τα χέρια από το Κουρδιστάν. Το έχω βάλει εδώ και καιρό στο μάτι και δεν χάνω την αποκλειστικότητα.... :bleh::bleh::haha::haha:
Λοιπόν βίζα το Ιρακινό Κουρδιστάν δεν θέλει
Η τιμή είναι καλή δεδομένου ότι οι Τούρκοι το πουλάνε κοντά 700 ευρώ αλλά με συχνά δρομολόγια και με stopover στην Κων/πολη!
 

ThanasisU2

Member
Μηνύματα
3.469
Likes
3.433
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ονειρεμένο Ταξίδι
RTW
σκεφτόμουν και το μεν και το δεν

μίλησα με την Πρεσβεία του Ιρακ στην Βαρσοβία και για τους Πολωνούς, που θέλουν να πάνε στο Ιράκ, θα πρέπει να πάνε στην πρεσβεία με τα εισιτήρια για Ιράκ ή διαμονή, 50$ και τα αποτελέσματα αίματος ότι δε έχω AIDS και η βίζα βγαίνει σε 10 με 20 μέρες
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.865
Likes
26.631
Ξεκίνησαν σήμερα τα δρομολόγια των Κυπριακών Αερογραμμών στο Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Από σήμερα αυξάνει κατακόρυφα ο αεροπορικός ανταγωνισμός στο δρομολόγιο Αθηνά-Θεσσαλονίκη (κάποτε το καλύτερο “φιλέτο” της ελληνικής αεροπορικής αγοράς) καθώς μετά την Aegean και την Olympic εισέρχεται σ' αυτο και η Cyprus Airways.
Η κυπριακή εταιρεία εγκαινίασε σήμερα την πτήση Αθήνα – Θεσσαλονίκη που θα εκτελείται με 3 καθημερινά δρομολόγια. Το πρώτο αεροσκάφος απογειώθηκε στις 09.35 από τη Αθήνα, ενώ αντίστοιχα στις 09.55 απογειώθηκε η πρώτη πτήση από τη Θεσσαλονίκη.
Η πτήση Αθήνα - Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται με αεροσκάφη τύπου Airbus Α319 και Α320. Στην οικονομική θέση, οι ναύλοι για απλή μετάβαση από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα ξεκινούν από 28 ευρώ και από την Αθήνα προς Θεσσαλονίκη από 47 ευρώ. Αντίστοιχα, στη Βusiness class η τιμή του εισιτηρίου ξεκινά από 151 ευρώ για το σκέλος Θεσσαλονίκη - Αθήνα και από 170 ευρώ για το σκέλος Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Οι τιμές είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν τους φόρους και τα τέλη αεροδρομίων.
omorfa taxidia
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.335
Likes
14.193
Νέα γραμμή της Cyprus Airwaysη οποία θα συνδέει την Αθήνα με το Λονδίνο σε καθημερινή βάση, τίθεται σε λειτουργία από την 1η Οκτωβρίου του 2012.
Σύγχρονα αεροσκάφη τύπου Airbus A320, χωρητικότητας 152 θέσεων, θα αναχωρούν καθημερινά από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στις 18:30 και θα προσγειώνονται στο αεροδρόμιο Heathrow στις 20:35.

Πηγή:ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
 
Last edited by a moderator:

echo2011

Member
Μηνύματα
2.398
Likes
3.571
Και 10 ευρώ να το πάνε το εισητήριο εγώ με cyprus air ΔΕΝ ξαναταξιδεύω! Είχα σήμερα που επέστρεψα από Θεσσαλονίκη (και πριν 3 μέρες που πηγα) τις χειρότερες πτήσεις ever! Μιλάμε για 40λεπτες πτήσεις με πολύ καλό καιρό..Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχω πετάξει πάνω 35 φορές και με χάλια καιρό και τέτοιο πράγμα δε το συνάντησα πουθενά! όταν πηγαίναμε ταρακούναγε τόσο, και εκανε κατι απότομα να χάνει ύψος, λες και είχε έξω κατακλυσμό..Τα 2/3 της πτήσης ήταν δράμα. Μου ανέβαινε η καρδιά στο στόμα από τα απότομα. όταν φτασαμε είχα φόβο που σε 3 μέρες θα ξαναταξίδευα με αυτούς. Έλεγα να τα ακυρώσω..Τελικα επεισα τον εαυτό μου ότι θα έτυχε και επέστρεψα μ'αυτούς..Σήμερα λοιπόν ήταν το ίδιο χάλια. Ανεβάζουν το αεροπλάνο τόσο απότομα, και το κατεβάζουν ακόμα πιο απότομα που έπαθα πρώτη φορά ναυτία. Σε ένα απότομο σήμερα ακούστηκαν κραυγές μεσα στο αεροπλάνο (εγώ κρατήθηκα)..Και όταν κατεβήκαμε και στις αποσκευές όλοι αυτό σχολίαζαν..Δεν είμαι άτομο που φοβάται στο αεροπλάνο, ίσα ίσα απολαμβάνω τις πτήσεις. Αλλη μια φορά έχω φοβηθεί (με malev) αλλά τώρα που το σκέφτομαι τότε ήταν χαλαρά σε σχέση με τη cyprus...Δεν υπερβάλω..
 

SPO

Member
Μηνύματα
163
Likes
56
Τι υπονοείς;Ότι η εταιρία ήθελε να σας λαχταρήσει ή ότι οι πιλότοι δεν είναι καλοί;Προφανώς λαχτάρησες, συμβαίνουν αυτά.Αν η πτήση δε, έφυγε και έφτασε στην ώρα της δε βρίσκω το λόγο να υπερβάλεις.
 

echo2011

Member
Μηνύματα
2.398
Likes
3.571
Τι υπονοείς;Ότι η εταιρία ήθελε να σας λαχταρήσει ή ότι οι πιλότοι δεν είναι καλοί.Προφανώς λαχτάρησες, συμβαίνουν αυτά.Αν η πτήση δε, έφυγε και έφτασε στην ώρα της δε βρίσκω το λόγο να υπερβάλεις.
Σίγουρα λαχτάρησα αλλά όχι μόνο εγώ, υπήρχε μεγάλη ανησυχία..Δε ξερω που οφείλεται, αλλά δεν ήταν τυχαίο γιατί εγινε και στις δυο πτησεις, σε καλό καιρό.. Κατι λάθος έκαναν. Ή απλά δε τους νοιάζει πόσο θα μας ανακατέψουν αρκεί ναναι στην ώρα τους. Ο τρόπος που ανεβασαν και κατέβασαν το αεροπλάνο και τις δυο φορες ήταν διαφορετικός από ότι έχω συναντήσει..Μεγάλη κλίση στο αεροπλάνο και αυτο οδηγεί σε υπερβολικές αναταράξεις και "κενά". Δηλαδή σε κακοκαιρία τι γίνεται;;; Δε θα το μαθω ποτέ γιατί δε ξαναμπαίνω..Αν κάποιος θέλει να λάβει υπόψην του την εμπειρία μου θα το κάνει..Δεν έχω κανένα συμφέρον να δυσφημίζω την εταιρία..όποιος θεωρεί οτι υπερβάλω απλά θα αγνοήσει ότι γράφω..
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.865
Likes
26.631
Σύμφωνα με το airlineroute.net που παρακολουθεί τα Δρομολόγια των Αεροπορικών Εταιρειών, φαίνεται ότι η Cyprus Airways έχει ακυρώσει το Δρομολόγιο Αθήνα-Λονδίνο-Αθήνα που είχε προγραμματίσει, με ημερομηνία έναρξης την 1η Οκτωβρίου 2012.

Η εταιρεία σχεδίαζε να αντικαταστήσει ένα από τα δύο Δρομολόγια της προς/από το Αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου με απευθείας πτήσεις από την Αθήνα, τις οποίες όμως φαίνεται ότι έχει ακυρώσει, σύμφωνα με το Πρόγραμμα Πτήσεων «GDS Timetable & Inventory Display» ημερομηνίας 17.06.2012.
 

fenia42

Member
Μηνύματα
3.853
Likes
14.086
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Μία με τη Malev, τώρα αυτό, ε δε μας έμεινε και καμιά σοβαρή εταιρία.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.109
Μηνύματα
880.575
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom