Δημοκρατία του Κονγκό Ισημερινή Γουινέα Καμερούν Κεντροαφρικανική Δημοκρατία ΕΞΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ KENTΡΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ: Ισημερινή Γουϊνέα, Καμερούν, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία και Δημοκρατία του Κονγκό

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Τι φάση οι Sapeurs και η sape ως ιδέα! Για κάτι τέτοια πρωτόγνωρα είναι που λες "δεν θα σταματήσω ποτέ να ταξιδεύω".
Εν τω μεταξύ πόοσο χρώμα αυτή η Αφρική πια;! Και τι όμορφες γυναίκες! Έχω κολλήσει με τα πρόσωπά τους από την αρχή της ιστορίας σου.
Ευχαριστούμε!!

dbalats

Member
Τι φάση οι Sapeurs και η sape ως ιδέα! Για κάτι τέτοια πρωτόγνωρα είναι που λες "δεν θα σταματήσω ποτέ να ταξιδεύω".
Εν τω μεταξύ πόοσο χρώμα αυτή η Αφρική πια;! Και τι όμορφες γυναίκες! Έχω κολλήσει με τα πρόσωπά τους από την αρχή της ιστορίας σου.
Ευχαριστούμε!!
Να είσαι καλά. Και να σου πω μια προσωπική γνώμη για όσες χώρες της Αφρικής έχω επισκεφθεί (και είναι αρκετές). Οι ομορφότερες γυναίκες είναι της Γουινέας και αμέσως μετά της Σενεγάλης.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Να είσαι καλά. Και να σου πω μια προσωπική γνώμη για όσες χώρες της Αφρικής έχω επισκεφθεί (και είναι αρκετές). Οι ομορφότερες γυναίκες είναι της Γουινέας και αμέσως μετά της Σενεγάλης.
Την Αιθιοπία πού την κατατασσουμε;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.031
Μέλη
39.750
Νεότερο μέλος
Popl

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα