Δημοκρατία του Κονγκό Ισημερινή Γουινέα Καμερούν Κεντροαφρικανική Δημοκρατία ΕΞΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ KENTΡΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ: Ισημερινή Γουϊνέα, Καμερούν, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία και Δημοκρατία του Κονγκό

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Τι φάση οι Sapeurs και η sape ως ιδέα! Για κάτι τέτοια πρωτόγνωρα είναι που λες "δεν θα σταματήσω ποτέ να ταξιδεύω".
Εν τω μεταξύ πόοσο χρώμα αυτή η Αφρική πια;! Και τι όμορφες γυναίκες! Έχω κολλήσει με τα πρόσωπά τους από την αρχή της ιστορίας σου.
Ευχαριστούμε!!

dbalats

Member
Τι φάση οι Sapeurs και η sape ως ιδέα! Για κάτι τέτοια πρωτόγνωρα είναι που λες "δεν θα σταματήσω ποτέ να ταξιδεύω".
Εν τω μεταξύ πόοσο χρώμα αυτή η Αφρική πια;! Και τι όμορφες γυναίκες! Έχω κολλήσει με τα πρόσωπά τους από την αρχή της ιστορίας σου.
Ευχαριστούμε!!
Να είσαι καλά. Και να σου πω μια προσωπική γνώμη για όσες χώρες της Αφρικής έχω επισκεφθεί (και είναι αρκετές). Οι ομορφότερες γυναίκες είναι της Γουινέας και αμέσως μετά της Σενεγάλης.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Να είσαι καλά. Και να σου πω μια προσωπική γνώμη για όσες χώρες της Αφρικής έχω επισκεφθεί (και είναι αρκετές). Οι ομορφότερες γυναίκες είναι της Γουινέας και αμέσως μετά της Σενεγάλης.
Την Αιθιοπία πού την κατατασσουμε;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Σαν σύνολο δεν την βάζω στις πρώτες θέσεις, με εξαίρεση την φυλή των Hamer. Πες μας και την δική σου κατάταξη.
Για μένα είναι τοπ-5 παγκοσμίως και οι ωραιότερες της Αφρικής, αλλά δεν έχω επισκεφθεί τόσες αφρικανικές χώρες όσες εσύ. Τις βάζω πάντως πιο πάνω από τη Σενεγάλη που είναι το νο2 , Σουδάν στο 3.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.034
Μέλη
39.752
Νεότερο μέλος
Vassilis123

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom