katkats
Moderator
- Μηνύματα
- 10.365
- Likes
- 13.673
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Από το Αθηνόραμα
"O κόσμος αλλάζει και κάθε εποχή νιώθει την ανάγκη να εκφράσει δημιουργικά το πνεύμα της· αλλιώς εξέλιξη δεν υπάρχει. Γράφω αυτές τις γραμμές ενθουσιασμένος, άρτι αφιχθείς από Βαρκελώνη, έχοντας φάει στο «Τickets», στο ολοκαίνουργιο tapas bar των Albert και Ferran Adria που χαλάει κόσμο (η 26η Μαΐου ήταν η πρώτη μέρα που θα μπορούσες να κλείσεις τραπέζι για τις 5 Αυγούστου!). Περί τίνος πρόκειται; Ένα χαλαρό εστιατόριο με ψηλοκάβαλα τραπέζια ή ιδιόρρυθμες μακρουλές τράπεζες-κήποι, όπου σερβίρονται προχωρημένα-αλά «El Bulli» ή και πιο κλασικά τάπας που το επίπεδό τους κυμαίνεται κατά περίπτωση ανάμεσα στο ένα και στα τρία αστέρια Michelin! Ποτέ άλλοτε δεν γεύτηκα τόσο υψηλή γαστρονομία με τόσο cool θεαματικό τρόπο, σε ένα μαγαζί που τα γκαρσόνια του είναι ντυμένα με στολές εμπνευσμένες από το τσίρκο. Μέχρι τώρα το πολύ καλό ρεστοράν, όσο αβανγκάρντ και να ήταν, ακολουθούσε κάποιες βασικές εστιατορικές νόρμες. Με το «Τickets», το χαρούμενο, το απελευθερωτικό πνεύμα και η υψηλή γαστρονομία φιλιούνται παράφορα! Μμμ, είναι ωραίο που εξελίσσονται τα concepts των ρεστοράν, άντε να δούμε κάτι παρόμοιο και στα δικά μας μέρη.
Δημήτρης Αντωνόπουλος
02/06/2011"
"O κόσμος αλλάζει και κάθε εποχή νιώθει την ανάγκη να εκφράσει δημιουργικά το πνεύμα της· αλλιώς εξέλιξη δεν υπάρχει. Γράφω αυτές τις γραμμές ενθουσιασμένος, άρτι αφιχθείς από Βαρκελώνη, έχοντας φάει στο «Τickets», στο ολοκαίνουργιο tapas bar των Albert και Ferran Adria που χαλάει κόσμο (η 26η Μαΐου ήταν η πρώτη μέρα που θα μπορούσες να κλείσεις τραπέζι για τις 5 Αυγούστου!). Περί τίνος πρόκειται; Ένα χαλαρό εστιατόριο με ψηλοκάβαλα τραπέζια ή ιδιόρρυθμες μακρουλές τράπεζες-κήποι, όπου σερβίρονται προχωρημένα-αλά «El Bulli» ή και πιο κλασικά τάπας που το επίπεδό τους κυμαίνεται κατά περίπτωση ανάμεσα στο ένα και στα τρία αστέρια Michelin! Ποτέ άλλοτε δεν γεύτηκα τόσο υψηλή γαστρονομία με τόσο cool θεαματικό τρόπο, σε ένα μαγαζί που τα γκαρσόνια του είναι ντυμένα με στολές εμπνευσμένες από το τσίρκο. Μέχρι τώρα το πολύ καλό ρεστοράν, όσο αβανγκάρντ και να ήταν, ακολουθούσε κάποιες βασικές εστιατορικές νόρμες. Με το «Τickets», το χαρούμενο, το απελευθερωτικό πνεύμα και η υψηλή γαστρονομία φιλιούνται παράφορα! Μμμ, είναι ωραίο που εξελίσσονται τα concepts των ρεστοράν, άντε να δούμε κάτι παρόμοιο και στα δικά μας μέρη.
Δημήτρης Αντωνόπουλος
02/06/2011"