latina
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- κούβα και ινδία
την υιοθετησε ε??Φήμες οτι την υιοθέτησε την προσφορά ο Traveller ελέγχονται ως αναληθείς.
ουαου!!δηλαδη τωρα, θα τον κληρονομησει κιολας???

τυχερη η προσφορα!!!
την υιοθετησε ε??Φήμες οτι την υιοθέτησε την προσφορά ο Traveller ελέγχονται ως αναληθείς.

αν βρισκεις εισιτηρια με την τιμη που λες και σε βολευει να πας τελη σεπτεμβριου, κλεισε τωρα!!ειναι λιγα τα εισιτηρια που αφορα η προσφορα και η τιμη που βρισκεις ειναι πολυ δελεαστικη!!!εγω, για αυγουστο βεβαια, το φθηνοτερο που βρηκα ειναι στην διπλασια τιμη!!Εγω παντως που το ψαχνω αυτες τις μερες για Βαρκελωνη εχω βρει μεχρι 110 ??..Για τελη σεπτεμβριου..Αλλα καπου διαβασα πως ισχυει η "προσφορα" για κρατησεις μεχρι 20-5..Απο την εμπειρια σας μεχρι τελη μαιου θα εχει ανεβει πολυ η τιμη?
οχι ρενατα,δεν νομιζω οτι παιζουν μαζί μας...εχουν καποιες προσφορές που ειναι πραγματικές..αναλογα την περιοδο βεβαια..εκλεισα για την αδελφή μου με 1 παιδι και 1 βρεφος 185 ευρω πηγαινε- ελα απο χανια-αθηνα ...αναχωρηση ιουλιο και επιστροφη αυγουστο.Παίζουν μαζί μας ώς γνωστόν!!!
τα εισιτήρια μου τά έχω πάρει εδώ και μέρες με την vuellin.
απο περιέργεια έβαλα τις ημερομηνίες και ενώ συμπεριλαμβάνονται στον χρόνο προσφοράς...μου έβγαλε 435 ευρώ!!!!!!!!
δηλαδή σε μιά μέρα χτυπησαν και τις 33000 θέσεις ????? μη χ------!!!!!!
Αν ακυρώσεις, θα πάρεις σίγουρα πίσω το μέρος της τιμής που αντιστοιχεί σε φόρους, τέλη αεροδρομίων, κλπ. Για το κυρίως εισητήριο, πρέπει να διαβάσεις τους όρους του συγκεκριμένου ναύλου που βρήκες. Συνήθως οι προσφορές είναι εντελώς non-refundable, non-exchangeable, αλλά καμμιά φορά μπορεί να είσαι τυχερός και να ισχύει και τίποτα διαφορετικό (π.χ. αν θές να κάνεις αλλαγή, να μπορείς να πληρώσεις τη διαφορά + κάτι ακόμα)Με λιγα λογια αυτα που βρηκα ας πουμε συμπεριλαμβανονται μεσα στις ευκαιριες της aegean!Ξερει καποιος τι παιζει με τις ακυρωσεις των εισητηριων?Αν δλδ εγο δωσω 110 για τα εισητηρια και καποια στιγμη τα ακυρωσω θα εχω επιστροφη?και αν ναι ποιας ταξης?Διαβαζα κατι παρομοιο επειδη ισως ακυρωνα το προηγουμενο ταξιδι αλλα ευτυχως δεν χρειαστηκε..!