Aegean - Εσωτερικό με 39 Ευρώ

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Νέα προσφορά της Aegean για πτήσεις εσωτερικού από και προς Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και για 17 προορισμούς (Αθήνα / Αλεξανδρούπολη / Ηράκλειο / Θεσσαλονίκη / Ιωάννινα / Καβάλα / Κέρκυρα / Κεφαλονιά / Κως / Λήμνος / Μύκονος / Μυτιλήνη / Ρόδος / Σάμος / Σαντορίνη / Χανιά / Χίος )

Οι τιμές ξεκινούν από τα 39 Ευρώ προς όλους τους προορισμούς για την απλή μετάβαση και με όλους τους φόρους μέσα, αλλά και το τέλος συναλλαγής που....πότε έγινε 8 Ευρώ και δεν μας ενημέρωσαν;

Οπότε, κάποιος μπορεί να βρει το πήγαινε - έλα περίπου στα 70 Ευρώ.

50.000 θέσεις είναι διαθέσιμες...προλάβετε!

Η προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις εσωτερικού από/προς Αθήνα & Θεσσαλονίκη, ισχύει για κρατήσεις έως 05/09/2009 και για πτήσεις από 20/09/2009 έως 17/12/2009. *Ο ναύλος ισχύει για απλή μετάβαση, περιλαμβάνει όλους τους φόρους και τη χρέωση συναλλαγής 8 ? ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το site της Aegean. Δεν επιτρέπονται αλλαγές στο εισιτήριο, ενώ σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία του ναύλου. *Η προσφορά αφορά στις απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς τους προορισμούς: Αθήνα, Ηράκλειο, Χανιά, Μυτιλήνη, Ρόδο.

Aegean Airlines - Προσφορές - Ξ ΟΟŒΟƒΟ†Ξ±Ο„ΞΏ newsletter

Last edited by a moderator:

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
βγήκαν 4 εισητηρια να υπαρχουν με 110 ευρώ :bleh::clap:

stormy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι - Λονδίνο :)
Ταξίδι-Όνειρο
χμ.. RTW!
Κι ότι είχα αρχίσει να ανησυχώ ότι δε θα βγάλει φθινοπωρινή προσφορά να κλείσω τα εισιτήρια Ηράκλειο-Αθήνα που ήθελα! Η πλάκα είναι ότι δε βρίσκω για 13/10 που ήθελα πρωινή/μεσημεριανή μόνο βράδυ.. Βρεεεε μη ταξιδεύετε Τρίτη και 13, αφήστε τα εισιτήρια για μένα :bleh:

Και μια απορία.. αν τα κλείσω με επιστροφή είναι 102 ευρώ.. Αν τα κλείσω ξεχωριστά, τα ίδια εισιτήρια είναι 95 ευρώ, τι είναι αυτή η μικρή διαφορά; :roll:

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
πάντως εγώ το τσίμπησα το Ηράκλειο με 55 ευρώ πήγαινε-έλα! λουκούμι!

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
55 Ευρώ; Αχτύπητη τιμή....

Stormy...τι να σου πω! Κανονικά θα έπρεπε να είναι ακριβότερο αν τα έκλεινες ξεχωριστά αφού χρεώνεσαι 2 φορές τα έξοδα συναλλαγής. Μήπως έπεσε η τιμή της κλίμακας στο ενδιάμεσο; Για τσέκαρέ το!

pinelopi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βρεττάνη , Λίγηρας
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού..αρκεί να φεύγω
Κι εγώ εκλεισα για Θεσσαλονίκη το Νοέμβριο με 55 ?..Σούπερ

kostas_sam1

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη?
Ταξίδι-Όνειρο
Κωνσταντινούπολη
ρε παιδιά εγω θέλω για τέλη γενάρη απο ροδο αθήνα αλλα η προσφορά είναι μεχρι μεσα δεκέμβρη :( ΄λετε να βγάλει και για γεναρή και πότε? η να κλείσω να τελειώνω?

amsterdam

Member
ρε παιδιά εγω θέλω για τέλη γενάρη απο ροδο αθήνα αλλα η προσφορά είναι μεχρι μεσα δεκέμβρη :( ΄λετε να βγάλει και για γεναρή και πότε? η να κλείσω να τελειώνω?

Να μην κλείσεις,εγώ την πάτησα,πριν 5 μέρες έκλεισα για Καβάλα με 102 ? και χθες βράδυ που είδα την προσφορά τρελάθηκα,έβαλα για τις ίδιες ημερομηνίες και βγαίνει 55 ?.:(

giorgos_o

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χριστούγεννα στην Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδιβες..
επειδη ειμαι ασχετος, πρεπει να κλεισεις συγκεκριμενη μερα κ ωρα ε??(πολυ ασχετος..)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.271
Μέλη
39.958
Νεότερο μέλος
ozzunsolutions

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom