Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
απο την εφαρμογή μπόρεσα να περάσω την πτήση ώστε να φαίνεται στο λογαριασμό μου στην turkish.
Με το PNR της Αιγαίου; Πως το έκανες αυτό το μαγικό;

Αλλά διαχείριση της κράτησης δεν μπορείς να κάνεις.
Εεε το σημαντικό είναι να μπορείς να κάνεις διαχείριση και φυσικά check in.

Κάπου διάβασα ότι μπορείς να κλείσεις θέση στο αεροδρόμιο ακόμη και πριν ανοίξει το check in, θα πάω την άλλη εβδομάδα να το ελέγξω
Πολύ ενδιαφέρον αυτό. Ενημέρωσε όταν πας, αν μπορείς φυσικά.

NIKOLETA05

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Καλημέρα.
Έκλεισα εισιτήριο με εξαργύρωση μιλίων.
Είχα δηλαδή κάποιους πόντους στη Aegean bonus visa και τους μετετρεψα πρώτα σε μίλια και μετά έκανα την εξαργύρωση.
Θέλω να αλλάξω την ημερομηνία.
Μου είπε κάποιος ότι αν είναι από εξαργύρωση μιλίων και όχι πόντων,,η αλλαγή μπορεί να γίνει διαδικτυακά χωρίς χρέωση.
Η χρέωση των 23€ γίνεται όταν πρόκειται για αλλαγή από εξαργύρωση πόντων και γίνεται μόνο μέσω του call center.
Ισχύει;

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Στα award εισιτήρια της Aegean όταν όλες οι πτήσεις εκτελούνται απο την Aegean μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή δωρεάν μέσω της διαχείρισης κράτησης είτε απο την εφαρμογή είτε απο το σαιτ.
Αν οι πτήσεις δεν γίνονται όλες απο την Aegean αλλά μεσολαβούν και άλλες αερομεταφορικές τότε παίρνεις τηλέφωνο και απαιτείς να μην σου γίνει καμία χρέωση για την όποια αλλαγή θέλεις και υπάρχει διαθεσιμότητα να κάνεις.

NIKOLETA05

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Στα award εισιτήρια της Aegean όταν όλες οι πτήσεις εκτελούνται απο την Aegean μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή δωρεάν μέσω της διαχείρισης κράτησης είτε απο την εφαρμογή είτε απο το σαιτ.
Αν οι πτήσεις δεν γίνονται όλες απο την Aegean αλλά μεσολαβούν και άλλες αερομεταφορικές τότε παίρνεις τηλέφωνο και απαιτείς να μην σου γίνει καμία χρέωση για την όποια αλλαγή θέλεις και υπάρχει διαθεσιμότητα να κάνεις.
Μπήκα μόλις για δοκιμή κ μου βγάζει κόστος 30€ τι κάνω λάθος;

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Τίποτα δεν κάνεις λάθος. Αυτά που σου ζητάει δεν είναι χρέωση για την αλλαγή, είναι η διαφορά που υπάρχει στους φόρους με την αλλαγή που θέλεις να κάνεις. Ενδέχεται πολλές φορές να υπάρχει διαφορά στους φόρους όταν κάνουμε αλλαγές και μπορεί είτε να πληρώσουμε κάποιο ποσό επιπλέον, είτε να μας επιστραφούν χρήματα ή να μην υπάρχει απολύτως καμία διαφορά στους φόρους

NIKOLETA05

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Τίποτα δεν κάνεις λάθος. Αυτά που σου ζητάει δεν είναι χρέωση για την αλλαγή, είναι η διαφορά που υπάρχει στους φόρους με την αλλαγή που θέλεις να κάνεις. Ενδέχεται πολλές φορές να υπάρχει διαφορά στους φόρους όταν κάνουμε αλλαγές και μπορεί είτε να πληρώσουμε κάποιο ποσό επιπλέον, είτε να μας επιστραφούν χρήματα ή να μην υπάρχει απολύτως καμία διαφορά στους φόρους
Ζητάει 30€ μόνο για την πτήση της επιστροφής,ενώ είχα πληρώσει 55€ φόρους συνολικά για μετάβαση και επιστροφή.
Τόσο μεγάλη διαφορά σε φόρους για τη μια μόνο πτήση κιόλας;
Να δοκιμάσω με άλλες ώρες μήπως δεν έχει διαφορά σε φόρους;
Μια μέρα διαφορά είναι η πτήση που θέλω να αλλάξω.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ζητάει 30€ μόνο για την πτήση της επιστροφής,ενώ είχα πληρώσει 55€ φόρους συνολικά για μετάβαση και επιστροφή.
Τόσο μεγάλη διαφορά σε φόρους για τη μια μόνο πτήση κιόλας;
Να δοκιμάσω με άλλες ώρες μήπως δεν έχει διαφορά σε φόρους;
Μια μέρα διαφορά είναι η πτήση που θέλω να αλλάξω.
Οι φόροι καθορίζονται απο τις αεροπορικές και ναι, ενδέχεται να υπάρχουν τέτοιες διαφορές... αν έχεις τη δυνατότητα ευελιξίας δοκίμασε ότι θες, δεν έχεις να χάσεις κάτι

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Και από άλλες αεροπορικές να είναι, μπορεί να γίνει η αλλαγή μέσω του app αρκεί να υπάρχει διαθεσιμότητα για την ημερομηνία αναζήτησης.

Δες ποια αεροπορική ήταν στο προηγούμενο εισιτήριο και ποια σε αυτή της δοκιμής, κάθε αεροδρόμιο/αεροπορική έχει άλλους φόρους.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Και από άλλες αεροπορικές να είναι, μπορεί να γίνει η αλλαγή μέσω του app αρκεί να υπάρχει διαθεσιμότητα για την ημερομηνία αναζήτησης.
Νομίζω οτι δεν γίνεται αλλαγή όταν είναι πάνω απο μία αεροπορική που εκτελεί τις πτήσεις. Θυμάμαι που η @mariath δεν μπορούσε σε κάποια κράτηση που είχε με award. Εγώ μπορούσα όταν είχα πχ Turkish σε όλα τα σκέλη πτήσεων

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Νομίζω οτι δεν γίνεται αλλαγή όταν είναι πάνω απο μία αεροπορική που εκτελεί τις πτήσεις. Θυμάμαι που η @mariath δεν μπορούσε σε κάποια κράτηση που είχε με award. Εγώ μπορούσα όταν είχα πχ Turkish σε όλα τα σκέλη πτήσεων
Πράγματι, σε συνδυασμό πτήσεων με Turkish και Singapore η αλλαγή έγινε μόνο με τηλέφωνο στην Aegean χωρίς έξτρα κόστος

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.087
Μέλη
39.831
Νεότερο μέλος
χρήστος21..

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom