• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Alpha bank bonus

paefstra

Member
Ελεγα να κλεισω μια Ισπανια. Ευτυχως τσεκαρα πρωτα τιμες διαμονης. Καλα κρασια, 130 με 150 το δικλινο.
Κοιταξτε διαμονη πρωτα.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Ελεγα να κλεισω μια Ισπανια. Ευτυχως τσεκαρα πρωτα τιμες διαμονης. Καλα κρασια, 130 με 150 το δικλινο.
Κοιταξτε διαμονη πρωτα.
Για καλοκαίρι κοίταξες και είναι ακριβά;
Εγώ ονειρευόμουν μια Γρανάδα μέσω Βαρκελώνης όπως ο @psilos3, αλλά θα πάω ίσως φθινόπωρο.

paefstra

Member
Για καλοκαίρι κοίταξες και είναι ακριβά;
Εγώ ονειρευόμουν μια Γρανάδα μέσω Βαρκελώνης όπως ο @psilos3, αλλά θα πάω ίσως φθινόπωρο.
Φθινοπωρο! Αυτο ειναι το σοκαριστικο. Χιλιες φορες Σκανδιναβια που παμε τα τελευταια χρονια.

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Πάλι το ρίξατε βρε... Πάλι καλά που πρόλαβα να κλείσω... Ελπίζω μόνο να μη γίνει καμιά στραβή σε περίπτωση ακύρωσης και δεν επιστρέφουν πόντους γιατί στους όρους κάτι έγραφε ότι είναι στη διακριτική τους ευχέρεια ή κάτι τέτοιο σε περίπτωση προσφορών κλπ

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Ιδρωσα αλλά τα κατάφερα. Οκτώβριο Βαρκελώνη και Ανδαλουσία.
Μάκη, πες ημερομηνίες να έρθω παρέα σου να πάμε στη Γρανάδα όπως ο Γιάννης. :)
Εγώ μόλις έκλεισα να πάω τη μανούλα μου (83 ετών ) στη Ρόδο τέλη Μαίου που το είχε απωθημένο.
Δεν βρήκα απλές θέσεις και θα την πάω business!! Είμαι ενθουσιασμένη!

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Ο αριθμός διαθέσιμων θέσεων με μίλια ταυτίζεται με τον αριθμό διαθέσιμων θέσεων με πόντους; αν πχ εμφανίζονται 2 θέσεις με πόντους και 2 με μίλια, αν κλείσεις τις 2 με τους πόντους θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν οι 2 με μίλια; ή είναι οι ίδιες 2 θέσεις, με όποια εξαργύρωση κι αν τις κλείσεις;

adiaforos

Member
Ο αριθμός διαθέσιμων θέσεων με μίλια ταυτίζεται με τον αριθμό διαθέσιμων θέσεων με πόντους; αν πχ εμφανίζονται 2 θέσεις με πόντους και 2 με μίλια, αν κλείσεις τις 2 με τους πόντους θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν οι 2 με μίλια; ή είναι οι ίδιες 2 θέσεις, με όποια εξαργύρωση κι αν τις κλείσεις;
Νομίζω έχει να κάνει με τη διαθεσιμότητα της κλάσης, οπότε είναι κοινές οι διαθέσιμες θέσεις.

• Like
Reactions: Pel

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Μάκη, πες ημερομηνίες να έρθω παρέα σου να πάμε στη Γρανάδα όπως ο Γιάννης. :)
Εγώ μόλις έκλεισα να πάω τη μανούλα μου (83 ετών ) στη Ρόδο τέλη Μαίου που το είχε απωθημένο.
Δεν βρήκα απλές θέσεις και θα την πάω business!! Είμαι ενθουσιασμένη!

Και εγώ business έκλεισα. 29 Σεπτεμβρίου με 9 Οκτωβρίου. Λέω να μείνουμε 2 μέρες Βαρκελώνη και τις υπόλοιπες Ανδαλουσία.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.012
Μέλη
39.730
Νεότερο μέλος
fifos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom