Alpha bank bonus

maria91

Member
Τον χειμωνα πηρα δυο intenso απο Σκρουτζ με 5ευρα κουπονια next κατω απο 10 ευρω.
Τωρα δεν εχω να αγορασω καμια συσκευη, επειδη ολο τον χειμωνα το next πηγε συννεφο.

Εγω αλλο προσεξα: οτι η τελευταια μεγαλη συσκευη που αγορασα περσι τωρα κοστιζει στον Κωτσο 20% πανω. Για αυτο ειμαι υπερ των ατοκων δοσεων κι οχι cash αργοτερα, γιατι ο πληθωρισμος καλπαζει.
Αμ τωρα πριν 1 βδομαδα χαλασε της αδερφης μου κ γι αυτο ειπα να το εκμεταλευτω με τον κωτσο αλλιως παντα ηλεκτρονικα τα παιρνω απο σκρουτζομαγαζα σε καλυτερες τιμες...απλα ειναι η κοροιδια ππυ πεφτει απο μεριας του κ εκνευριζομαι...τουλαχιστον εχει σε καφεδες τις ιδιες τιμες,θα ρεφαρω εκει τα εξτρα ποντακια :haha:

afrodite39

Member
Εμένα πάντως από χθες που έκανα την αγορά στον κωτσόβολο δεν έχει εμφανιστεί στο app της μπόνους οι πόντοι……
στην κάρτα φαίνεται χρεωμένη η αγορά κανονικα
επίσης για άλλη μια φορά δύο αγορές σε Aegean την Τεταρτη δεν έχουν περαστεί οι πόντοι επι τέσσερα αλλα χ1
μήπως φταίει που πληρώνω μέσω Apple pay????☹☹☹
πρέπει τώρα πάλι να κάνω τη διαδικασία με σκριν Σωτ τις αγορές στην εξυπηρέτηση Της Αlpha για να μου βάλουνε τους πόντους σωστά…..😖😖😖
Επίσης όντως οι τιμές του κωτσόβολου είναι ανεβασμένες…..
Στις τηλεοράσεις που κοιτάζαμε για αγορά έχει μοντέλα τριών ετών σε τιμή σχεδόν 50% πάνω από άλλα καταστήματα αυτή τη στιγμή…..
θέλει Προφανώς να ξεστοκαρει……

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Εμένα πάντως από χθες που έκανα την αγορά στον κωτσόβολο δεν έχει εμφανιστεί στο app της μπόνους οι πόντοι……
επίσης για άλλη μια φορά δύο αγορές σε Aegean την Τεταρτη δεν έχουν περαστεί οι πόντοι επι τέσσερα αλλα χ1
πρέπει τώρα πάλι να κάνω τη διαδικασία με σκριν Σωτ τις αγορές στην εξυπηρέτηση Της Αlpha για να μου βάλουνε τους πόντους σωστά…..😖😖😖
Στις τηλεοράσεις που κοιτάζαμε για αγορά έχει μοντέλα τριών ετών σε τιμή σχεδόν 50% πάνω από άλλα καταστήματα αυτή τη στιγμή…..
Εγώ την LG που πήρα στη χαμηλότερη τιμή ή έστω σχεδον στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς τη βρήκα ...Άξιζε που έβλεπα τόσους μήνες με τη μαύρη σκιά στην οθόνη 😁 περιμένοντας...

Οι πόντοι θα εμφανιστούν.Λογικα έλαβες και μην κατά την αγορά...

pan82

Member
Μα γιατί δε βάζετε απευθείας τη κάρτα σας να μη μπαίνετε σε τέτοια μπερδέματα;
Το αναγράφει στους όρους με πορτοφόλια πάει μισό μήνα μετά η πίστωση.

Ισχύει για αγορές με όλες τις κάρτες Bonus της Alpha Bank από 31/05 20:01 έως και 01/06 στις 23:59. Η απόδοση των Bonus πόντων για συναλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στο www.kotsovolos.gr μέσω ηλεκτρονικών πορτοφολιών Apple Pay ή Google Pay, θα πραγματοποιηθεί έως 15.06.2025

afrodite39

Member
Μα γιατί δε βάζετε απευθείας τη κάρτα σας να μη μπαίνετε σε τέτοια μπερδέματα;

Μηπως για την ευκολία του πορτοφολιού;;;;🤨🤨🤨

Το αναγράφει στους όρους με πορτοφόλια πάει μισό μήνα μετά η πίστωση.

Ισχύει για αγορές με όλες τις κάρτες Bonus της Alpha Bank από 31/05 20:01 έως και 01/06 στις 23:59. Η απόδοση των Bonus πόντων για συναλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στο www.kotsovolos.gr μέσω ηλεκτρονικών πορτοφολιών Apple Pay ή Google Pay, θα πραγματοποιηθεί έως 15.06.2025
Αυτό όντως δεν το διαβασα….
Οπότε προφανώς και στην προσφορά της Aegean προχθές είχε αυτό τον όρο στην χρήση του πορτοφολιού…..

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Άξιζε που έβλεπα τόσους μήνες με τη μαύρη σκιά στην οθόνη 😁 περιμένοντας...
Αυτό άξιζε και ήταν εφικτό.
Εγώ που δε μπορούσα να μείνω άλλο χωρίς πλυντήριο κι αναγκαστικά το πήρα μια βδομάδα πριν, είμαι να σκάσω με το Χ100. Μισό ταξίδι έχασα...
Δεύτερη φορά που μου το κάνει αυτό ο Κωτσόβολος.

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Εγώ που δε μπορούσα να μείνω άλλο χωρίς πλυντήριο κι αναγκαστικά το πήρα μια βδομάδα πριν, είμαι να σκάσω με το Χ100. Μισό ταξίδι έχασα...
Μην στεναχωριεσαι ρε συ. Για τοσο αναγκη δεν περιμενεις.

Η πλακα ειναι οτι Σαββατο μπηκα τυχαια σε μαγαζι, πιανω το κινητο που ηθελα και λεω στο ετερον ημισυ το επομενο μου κινητο αν/οταν ο Κωτσοβολος μας κανει τη χαρη. Λιγες ωρες μετα γελουσα με τη συμπτωση και βρεθηκα με νεο κινητο και ενα καρο ποντους!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Μην στεναχωριεσαι ρε συ. Για τοσο αναγκη δεν περιμενεις.
Δε περιμένεις εννοείται και δεν είναι φυσικά λόγος να στεναχωριέται κανείς, αλίμονο.
Απλά και μόνο ν' ανεβάζεις πίεση όταν σου συμβαίνει δυο φορές καπάκι. :haha:

paefstra

Member
Δε περιμένεις εννοείται και δεν είναι φυσικά λόγος να στεναχωριέται κανείς, αλίμονο.
Απλά και μόνο ν' ανεβάζεις πίεση όταν σου συμβαίνει δυο φορές καπάκι. :haha:
Την πατησα με το κινητο του γιου μου περσι. Εσπασε 1 εβδομαδα πριν την Black Friday, αρα ×4. Αδυνατον να περιμενει.

Τα τελευταια 2 χρονια αλλαξα καμποσες μεγαλες συσκευες που εφαγαν τα ψωμια τους. Οι 3 απο αυτες χαλασαν οταν δεν ειχε ×100 αλλα ×20 στο αεροδρομιο.
Δεν θεωρω οτι "εχασα" ταξιδι αφου υπαρχει σχετικη ευελιξια να παμε ταξιδι με λιγοτερα μιλια η και λιγοτερα ταξιδια (που δεν συνεβη γιατι ηρθαν αλλες ευκολιες, πχ τα bonus που δεν γινονται μιλια). Δες το κι ετσι. Τι ειχαμε τι χασαμε. Ειμαι της στωικης σχολης που πιστευω οτι δεν ειναι η αποσταση η η εξωτικοτητα που κανει "Μεγαλο" ενα ταξιδι.
Πραγματικα αν καποιος τελειωσει με τις μεγαλες αγορες οπως εγω, η ροη των μιλιων επιβραδυνεται. Δεν γινεται να υπαρχουν συνεχεια πιεστικες αναγκες για μεγαλες/ακριβες συσκευες. Εκτος αν τις παιρνουμε και τις πουλαμε, που δεν το κανω.

Last edited:

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
wrrccopenhagen26
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το The Green City που βλέπω. Πώς γίνεται η συλλογή πόντων?
ξεκίνα να διαβάζεις εδω Green city
αν και εχει γραφτει οτι το πρόγραμμα σταματάει 30/6/25.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Πόσο συμπάσχω!!! Έκανα καινούργια κουζίνα και 2 μήνες δεν παρήγγειλα τον απορροφητήρα και τις εστίες παραμένοντας το Χ100...😎 Μάταια όμως...
Πόσο να καθυστερήσεις την τοποθέτηση μιας κουζίνας ή να μείνεις με χαλασμένο πλυντήριο;

Τώρα σας απολάμβανα που αδειάσατε τα καλάθια σας με χιλιάδες πόντους να σας ταξιδέψουν!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.054
Μέλη
39.770
Νεότερο μέλος
iliokamenos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom