Alpha bank bonus

paefstra

Member
Απο επιτυχιες της ζωης πηρα κατι με ×20 ποντους απο τον Κωτσο στο Μαρουσι, δεν μπορεσα να το παραλαβω μετα απο 3 δρομολογησεις γιατι ελειψα απο Αθηνα για εκτακτο λογο και σημερα που πηγα να ακυρωσω τελικα την αγορα ωστε να ψωνισω το ιδιο στη black friday, το καταστημα μου εδωσε πισω cash λογω τεχνικου προβληματος. Ετσι μου εμειναν ×20 και προχωρω στην αγορα ×100.

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Απο επιτυχιες της ζωης πηρα κατι με ×20 ποντους απο τον Κωτσο στο Μαρουσι, δεν μπορεσα να το παραλαβω μετα απο 3 δρομολογησεις γιατι ελειψα απο Αθηνα για εκτακτο λογο και σημερα που πηγα να ακυρωσω τελικα την αγορα ωστε να ψωνισω το ιδιο στη black friday, το καταστημα μου εδωσε πισω cash λογω τεχνικου προβληματος. Ετσι μου εμειναν ×20 και προχωρω στην αγορα ×100.
Για να δούμε θα έχουμε τα περσινά καραγκιοζιλίκια....

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φιλιππίνες
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Δεν με νοιαζει, μονο ευρωπαικα πεταω. Λιγο λιγο μαζευονται και υπαρχουν και οι low cost. Σιγουρα ανησυχουν οσοι θελουν διηπειρωτικα.
Πέρα από τα ταξιδιωτικά δεν παύει να είναι κι ένα μεγάλο όφελος τα μπόνους για εξοικονόμηση χρημάτων οπότε όλους μας ενδιαφέρει ένα καλό κυνήγι πόντων ❤
Ξεκίνησε με 40 επί ελπίζω να τελειώσει και με ένα 100χ το θεωρώ αρκετά πιθανό

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.274
Μέλη
39.959
Νεότερο μέλος
δεσποινα 3

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα