Alpha bank bonus

Kor75

Member
Καλησπέρα σας, ερώτηση νεοσύλλεκτης:
αν και βλέπω στη bonus χρεωστική μου 7.000 πόντους, πηγαίνοντας στην εφαρμογή της aegean μου αναφέρει πως έχω μηδέν πόντους για μετατροπή σε μίλια...
Κάνω κάτι λάθος;

osfialgia

Member
Καλησπέρα σας, ερώτηση νεοσύλλεκτης:
αν και βλέπω στη bonus χρεωστική μου 7.000 πόντους, πηγαίνοντας στην εφαρμογή της aegean μου αναφέρει πως έχω μηδέν πόντους για μετατροπή σε μίλια...
Κάνω κάτι λάθος;
ποια χρεωστικη έχεις?

giannis228

Member
Καλημέρα. Τη χρεωστική της alpha bank, miles and bonus aegean
Τους ποντους τους μαζεψες απο συναλλαγες με την καρτα; Μεσα στο χρονο νομιζω δικαιουσαι μεχρι 15000 να μετατρεψεις … εχεις ξαναμετατρεψει;

VasilisTravel

Member
Καλημέρα σε όλους,

εδώ και μερικές ημέρες έχω την premium Aegean bonus visa και έχω κάνει 2 πληρωμές σε ΑΒ και βλέπω με την μία τους πόντους και στο myAlpha mobile και στο Alpha bonus

Αλλά σε οπουδήποτε αλλού έχω πληρώσει μέχρι τώρα, σε 5 ξεχωριστές επιχειρήσεις, καμία φορά δεν έχουν μπει οι πόντοι.

Την 1η φορά πήρα τηλέφωνο στην alpha και τους βάλανε μετά και τώρα πάλι κάλεσα για τον ίδιο λόγο και λέω δεν γίνεται κάθε φορά που κάνω μια πληρωμή να κοιτάω εάν μπαίνουν οι πόντοι. Δεν ήξερε τι να μου πει ο άνθρωπος στην alpha

Και σε εσάς έτσι γίνεται αυτό; Γιατί δεν γίνεται να είμαι στην αναμονή 20 λεπτά για να πάρω 50-100 πόντους.

Billouk

Member
Καλημέρα σε όλους,

εδώ και μερικές ημέρες έχω την premium Aegean bonus visa και έχω κάνει 2 πληρωμές σε ΑΒ και βλέπω με την μία τους πόντους και στο myAlpha mobile και στο Alpha bonus

Αλλά σε οπουδήποτε αλλού έχω πληρώσει μέχρι τώρα, σε 5 ξεχωριστές επιχειρήσεις, καμία φορά δεν έχουν μπει οι πόντοι.

Την 1η φορά πήρα τηλέφωνο στην alpha και τους βάλανε μετά και τώρα πάλι κάλεσα για τον ίδιο λόγο και λέω δεν γίνεται κάθε φορά που κάνω μια πληρωμή να κοιτάω εάν μπαίνουν οι πόντοι. Δεν ήξερε τι να μου πει ο άνθρωπος στην alpha

Και σε εσάς έτσι γίνεται αυτό; Γιατί δεν γίνεται να είμαι στην αναμονή 20 λεπτά για να πάρω 50-100 πόντους.
Σε κάποιους μεγάλους συνεργάτες μπαίνουν επι τόπου πχ ΑΒ, BP. Σε άλλους όπως το Box σε 2 ημέρες και σε άσχετους τις επόμενες ημέρες. Είναι φυσιολογικό.

paefstra

Member
Δεν πηρα ποτε απο αγορα στο ικεα. Αλλα πηρα τα μιλια. Στην Αλφα να παραπονεθω η στο ικεα?

Billouk

Member
Δεν πηρα ποτε απο αγορα στο ικεα. Αλλα πηρα τα μιλια. Στην Αλφα να παραπονεθω η στο ικεα?
Στην alpha, στέλνεις αριθμό συναλλαγής από ebanking, ημερομηνία και το ακριβές ποσό. Ταυτόχρονα, ζητάς οι πόντοι που θα περαστούν να είναι μετατρέψιμοι σε μίλια.

VasilisTravel

Member
Σε κάποιους μεγάλους συνεργάτες μπαίνουν επι τόπου πχ ΑΒ, BP. Σε άλλους όπως το Box σε 2 ημέρες και σε άσχετους τις επόμενες ημέρες. Είναι φυσιολογικό.
Θα το παρακολουθήσω στις επόμενες αγορές και θα επανέλθω
Ευχαριστώ

pan82

Member
Περσι αρχικά είχα απευθύνθει στο ΙΚΕΑ και δε κατάφερα να βγάλω άκρη, μετά τηλεφώνο στην άκρη που επίσης δε κατάφερα και στο τέλος τους έστειλα ξεχεστηριο mail στην εξυπηρέτηση της alpha και σε δύο μέρες είχαν πιστωθεί. Oποτε θά πρότεινα το mail κατευθείαν

VasilisTravel

Member
Άρα θα πρέπει κάθε φορά να έχουμε το νου μας εάν έχουν μπει οι πόντοι σε κάθε συναλλαγή, γιατί βλέπω και από εσάς ότι συμβαίνει.

Το θέμα είναι ότι θέλω να χρησιμοποιώ αποκλειστικά και παντού την κάρτα για να μαζεύω πόντους αλλά βλέπω ότι υπάρχει θέμα.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Άρα θα πρέπει κάθε φορά να έχουμε το νου μας εάν έχουν μπει οι πόντοι σε κάθε συναλλαγή, γιατί βλέπω και από εσάς ότι συμβαίνει.

Το θέμα είναι ότι θέλω να χρησιμοποιώ αποκλειστικά και παντού την κάρτα για να μαζεύω πόντους αλλά βλέπω ότι υπάρχει θέμα.
Στην πλειοψηφία των συναλλαγών που γίνονται σε οποιονδήποτε εκτός των συνεργατών οι πόντοι μπαίνουν σε 3 ή και παραπάνω μέρες. Μερικές φορές αυτό συμβαίνει και σε συνεργάτες (σπάνια).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.220
Μέλη
39.929
Νεότερο μέλος
kapaggi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom