Τους ποντους τους μαζεψες απο συναλλαγες με την καρτα; Μεσα στο χρονο νομιζω δικαιουσαι μεχρι 15000 να μετατρεψεις … εχεις ξαναμετατρεψει;Καλημέρα. Τη χρεωστική της alpha bank, miles and bonus aegean
Σε κάποιους μεγάλους συνεργάτες μπαίνουν επι τόπου πχ ΑΒ, BP. Σε άλλους όπως το Box σε 2 ημέρες και σε άσχετους τις επόμενες ημέρες. Είναι φυσιολογικό.Καλημέρα σε όλους,
εδώ και μερικές ημέρες έχω την premium Aegean bonus visa και έχω κάνει 2 πληρωμές σε ΑΒ και βλέπω με την μία τους πόντους και στο myAlpha mobile και στο Alpha bonus
Αλλά σε οπουδήποτε αλλού έχω πληρώσει μέχρι τώρα, σε 5 ξεχωριστές επιχειρήσεις, καμία φορά δεν έχουν μπει οι πόντοι.
Την 1η φορά πήρα τηλέφωνο στην alpha και τους βάλανε μετά και τώρα πάλι κάλεσα για τον ίδιο λόγο και λέω δεν γίνεται κάθε φορά που κάνω μια πληρωμή να κοιτάω εάν μπαίνουν οι πόντοι. Δεν ήξερε τι να μου πει ο άνθρωπος στην alpha
Και σε εσάς έτσι γίνεται αυτό; Γιατί δεν γίνεται να είμαι στην αναμονή 20 λεπτά για να πάρω 50-100 πόντους.
Στην alpha, στέλνεις αριθμό συναλλαγής από ebanking, ημερομηνία και το ακριβές ποσό. Ταυτόχρονα, ζητάς οι πόντοι που θα περαστούν να είναι μετατρέψιμοι σε μίλια.Δεν πηρα ποτε απο αγορα στο ικεα. Αλλα πηρα τα μιλια. Στην Αλφα να παραπονεθω η στο ικεα?
Θα το παρακολουθήσω στις επόμενες αγορές και θα επανέλθωΣε κάποιους μεγάλους συνεργάτες μπαίνουν επι τόπου πχ ΑΒ, BP. Σε άλλους όπως το Box σε 2 ημέρες και σε άσχετους τις επόμενες ημέρες. Είναι φυσιολογικό.
Περσι αρχικά είχα απευθύνθει στο ΙΚΕΑ και δε κατάφερα να βγάλω άκρη, μετά τηλεφώνο στην άκρη που επίσης δε κατάφερα και στο τέλος τους έστειλα ξεχεστηριο mail στην εξυπηρέτηση της alpha και σε δύο μέρες είχαν πιστωθεί. Oποτε θά πρότεινα το mail κατευθείανΔεν πηρα ποτε απο αγορα στο ικεα. Αλλα πηρα τα μιλια. Στην Αλφα να παραπονεθω η στο ικεα?
Στην πλειοψηφία των συναλλαγών που γίνονται σε οποιονδήποτε εκτός των συνεργατών οι πόντοι μπαίνουν σε 3 ή και παραπάνω μέρες. Μερικές φορές αυτό συμβαίνει και σε συνεργάτες (σπάνια).Άρα θα πρέπει κάθε φορά να έχουμε το νου μας εάν έχουν μπει οι πόντοι σε κάθε συναλλαγή, γιατί βλέπω και από εσάς ότι συμβαίνει.
Το θέμα είναι ότι θέλω να χρησιμοποιώ αποκλειστικά και παντού την κάρτα για να μαζεύω πόντους αλλά βλέπω ότι υπάρχει θέμα.