Alpha bank bonus

pan82

Member
Άρα θα πρέπει κάθε φορά να έχουμε το νου μας εάν έχουν μπει οι πόντοι σε κάθε συναλλαγή, γιατί βλέπω και από εσάς ότι συμβαίνει.

Το θέμα είναι ότι θέλω να χρησιμοποιώ αποκλειστικά και παντού την κάρτα για να μαζεύω πόντους αλλά βλέπω ότι υπάρχει θέμα.
Ε μην είμαστε υπερβολικοί το 99% μπαίνει κανονικά. Συνήθως τα προβλήματα δημιουργούνται σε προσφορές και σε έξτρα πόντους που δεν μπαίνουν σωστά. Εμένα πχ το τελευταίο χρόνο τρεις φορές που έχει γίνει ήταν πάντα σε μεγάλο συνεργάτη που δε μπήκε το συνολο αλλά μειωμένοι πόντοι σα μη συνεργάτη

paefstra

Member
Το θέμα είναι ότι θέλω να χρησιμοποιώ αποκλειστικά και παντού την κάρτα για να μαζεύω πόντους αλλά βλέπω ότι υπάρχει θέμα.
Ειναι η δευτερη φορα σε χιλιαδες συναλλαγες εδω και 10χρονια. Δεν θα το ελεγα "θεμα".

VasilisTravel

Member
Αααα σόρρυ παιδιά τότε, γιατί εμένα η υπάλληλος από το τηλεφωνικό κέντρο της alpha, μου είπε ότι θα έπρεπε να γίνεται άμεσα.

Δεν μου είπανε και εμένα 2 φορές που κάλεσα ότι σε μη συνεργαζόμενες επιχειρήσεις κάνει μερικές ημέρες να φανούν οι πόντοι.

Ααααα τότε όλα καλά, συγγνώμη για τις ερωτήσεις/απορίες μου αλλά έχω την κάρτα μερικές ημέρες

Kor75

Member
Τους ποντους τους μαζεψες απο συναλλαγες με την καρτα; Μεσα στο χρονο νομιζω δικαιουσαι μεχρι 15000 να μετατρεψεις … εχεις ξαναμετατρεψει;
Ναι, με συναλλαγές. Νομίζω έχω ξαναμετατρέψει (πώς μπορώ να το δω; ) αλλά μικρά ποσά...

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.221
Μέλη
39.929
Νεότερο μέλος
kapaggi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα