PhysioDuck
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Είναι τόσο πολλά...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Warwick, NY
Τι έγινε πέρσι παιδιά; Δεν το είχα παρακολουθήσει.Κάτσε να το δώσουν γιατί πέρσυ το περιμέναμε και τα έκαναν μην πω πως...
Τι έγινε πέρσι παιδιά; Δεν το είχα παρακολουθήσει.Κάτσε να το δώσουν γιατί πέρσυ το περιμέναμε και τα έκαναν μην πω πως...
Τι έγινε πέρσι παιδιά; Δεν το είχα παρακολουθήσει.
Είχαν ανακοινώσει Χ100 και μέσα σε λίγες ώρες το αναίρεσαν. Όσοι πρόλαβαν κι αγόρασαν εντός χρονικού πλαισίου πήραν τους πόντους αναδρομικά με ένσταση.Τι ακριβώς είχε γίνει ρε παιδιά ? Να ξέρουμε κ εμείς, μη την πατήσουμε φέτος..
Me too!το θυμαμαι! καποιοι τολμηροι ομως τα πηραν
μες στο μυαλο μου είσαι
Πρόπερσι είχε βάλει Χ100 τη cyber Monday . Πέρυσι έβαλε για κάποιες ώρες (όχι cyber Monday, τη Black Friday ανήμερα) και ανακάλεσε την προωθητική αυτή ενέργεια Χ100 μετά από λίγο.Ο Κωτσοβολος είχε βάλει το x100 μόνο στην περσινή Cyber Monday ή και σε προηγούμενη (-ες). Θέλω να δω αν αξίζει να περιμένω για κάποια πραγματάκια που θελω να πάρω.
Κι εγώ το ίδιο είχα κάνει πριν κάνα δίχρονο. Ξεκίνησα με την απλη Aegean των 40 ευρώ. Μάζεψα όμως πάρα πολλούς πόντους και σκέφτηκα να τους μετατρέψω με την αναλογία 4:5. Έκανα αίτηση για την premium η οποία εγκρίθηκε και όντως η μετατροπή έγινε με την ευνοϊκή αναλογία. (Δεν έκανα κάποια μεταφορά πόντων από τη μια κάρτα στην άλλη. Όταν εγκρίθηκε η premium, ακυρώθηκε η απλή). Δεν ξέρω βέβαια αν έχει αλλάξει κάτι από τότε και το "πείραμα" αποτύχει. Αν τελικά το κάνεις, ενημέρωσε αν θέλεις το φόρουμ.Αν συλλεξω ποντους με την aegean bonus (40€ συνδρομη) την απλη και μετα τα μεταφερω μεταφερω τους ποντους στην premium(80€ συνδρομη) με τι ισοτιμια θα γινουν οι ποντοι που μαζεψα σε μιλια ; 4=4 ή 4=5 ; Ευχαριστω εκ των προτερων !
Οι πόντοι που συλλέγονται με την premium ακολουθούν τους κανόνες της Premium και αντίστοιχα. Πόντοι στον ίδιο λογαριασμό δεν μεταφέρονται από κάρτα σε κάρτα.Αν συλλεξω ποντους με την aegean bonus (40€ συνδρομη) την απλη και μετα τα μεταφερω μεταφερω τους ποντους στην premium(80€ συνδρομη) με τι ισοτιμια θα γινουν οι ποντοι που μαζεψα σε μιλια ; 4=4 ή 4=5 ; Ευχαριστω εκ των προτερων !