Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

PhysioDuck

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είναι τόσο πολλά...
Ταξίδι-Όνειρο
Warwick, NY
Πήρα τηλ το μεσημέρι την Aegean και είπαν ότι το τεχνικό τους τμήμα γνωρίζει το πρόβλημα και προσπαθεί να το διορθώσει... Να προσπαθήσω πάλι αργότερα ή αύριο...
Αλλά έμαθα από άλλο μέλος εδώ ότι είναι μέρες το πρόβλημα.

Elenakam

Member
Καλησπέρα σε όλους! Έχω aegean bonus visa credit και μετετρεψα πόντους σε μίλια. Ποια είναι η αναλογία;
Για 20409 πόντους μου έβαλαν 14.367 μίλια (μπορεί να είχα και ελάχιστους παραπάνω από τελευταίες αγορές. Είδα το σύνολο από το λογαριασμό της πιστωτικής που μου ήρθε τον περασμένο μηνα) το 4=4 δεν ισχύει;

Mary Stardust

Member
Καλησπέρα σε όλους! Έχω aegean bonus visa credit και μετετρεψα πόντους σε μίλια. Ποια είναι η αναλογία;
Για 20409 πόντους μου έβαλαν 14.367 μίλια (μπορεί να είχα και ελάχιστους παραπάνω από τελευταίες αγορές. Είδα το σύνολο από το λογαριασμό της πιστωτικής που μου ήρθε τον περασμένο μηνα) το 4=4 δεν ισχύει;
Οι υπόλοιποι δεν μετατρέπονται. Ίσως τους έχετε συλλέξει με άλλο τρόπο και όχι από αγορές.

Elenakam

Member
Οι υπόλοιποι δεν μετατρέπονται. Ίσως τους έχετε συλλέξει με άλλο τρόπο και όχι από αγορές.
Ναι σε αυτό έχετε δίκιο.. θα έπρεπε δηλαδή να θυμάμαι για να τους εξαργυρώσω διαφορετικά; Ήταν απο ΔΕΗ κλπ κρίμα γιατί έχασα τοσους πόντους τζάμπα....

Όσο για τον κωτσόβολο και εγώ τους πήρα αμέσως x100

Mary Stardust

Member
Ναι σε αυτό έχετε δίκιο.. θα έπρεπε δηλαδή να θυμάμαι για να τους εξαργυρώσω διαφορετικά; Ήταν απο ΔΕΗ κλπ κρίμα γιατί έχασα τοσους πόντους τζάμπα....

Όσο για τον κωτσόβολο και εγώ τους πήρα αμέσως x100
Δεν τους χάσατε. Οι Bonus πόντοι λήγουν 2 χρόνια μετά την απόκτηση τους. Μπορείτε να τους εξαργυρωσετε σε άλλο συνεργάτη. Εγω πήρα άρωμα όταν είχε εξαργυρωση με μίσους bonus πόντους στο gallerie de beaute. Επίσης οι πόντοι γίνονται εισιτήριο μέσω της φόρμας εξαργυρωσης της Alpha bank. Με 23 κιλά βαλίτσα. Όχι τόσο συμφερουσα αναλογία καθώς θέλει 16.000 για ένα one way κοντινής απόστασης. Αν όμως έχετε ευελιξία μπορείτε να βρείτε ημερομηνίες όταν βάζει η Alpha bank εξαργυρωση με τους μίσους πόντους.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.293
Μέλη
39.969
Νεότερο μέλος
giannissot

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom