Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

VasilisTravel

Member
Καλημέρα σε όλους,

είμαι πλέον κάτοχος της premium Aegean bonus visa.

Εχω κάποιες απορίες:
1. Πως συνδέω τον υπάρχων λογαριασμό miles +bonus με την κάρτα;
2. Από την εφαρμογή της Aegean ή της alpha θα κάνω την μετατροπή πόντων σε μίλια;
3. Μέσα από myAlpha mobile, βλέπετε τι πόντους έχετε μαζέψει και από που; Γιατί τώρα που μπαίνω μου βγάζει ότι έχω 15.000 πόντους
4. Με την έκδοση της κάρτας δικαιουμαι κάποια πράγματα, αυτά θα τα βλέπω εφόσον κάνω το βήμα 1;

Επειδή μίλησα με την τράπεζα μου έλυσες αρκετές απορίες που έχω και τις γράφω εδώ σε περίπτωση που έχει κάποιος άλλος ίδιες απορίες στο μέλλον

Αρχικά, όπως μου είχε πει ένα μέλος εδώ, απενεργοποίησα την αυτόματη μετατροπή πόντων σε μίλια, από το τηλέφωνο που μίλησα με την τράπεζα.

1. Όταν έκανα την αίτηση, είχα συμπληρώσει τον κωδικό του miles bonus, επομένως χρειάζεται μερικές ημέρες, απο την στιγμή που ενεργοποίησα την κάρτα, από την μεριά της Aegean για να συνδεθεί και να φαίνεται και η κάρτα μέσα από το app της Aegean
2. Μέσα από το app της Aegean, υπάρχει σχετική ενότητα στο miles bonus
3. Υπάρχει η εφαρμογή alpha bonus
4. Αφού γίνει το 1, τότε μέσα από το miles bonus στο app της Aegean θα φαίνονται και όλα τα διαθέσιμα κουπόνια

Ευχαριστώ

Last edited:

vasiliss

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
2. Από την εφαρμογή της Aegean
3. Μέσα από την εφαρμογή Bonus της Alpha πηγαίνοντας στην καρτέλα, ιστορικό.
4. Θα τα βλέπεις μέσα από την εφαρμογή της Aegean πηγαίνοντας στο miles and bonus . Ίσως αργήσουν να φανούν αν μόλις αποκτησες την κάρτα. Όταν φανεί η κάρτα εκεί θα φανούν και τα κουπόνια

VasilisTravel

Member
2. Από την εφαρμογή της Aegean
3. Μέσα από την εφαρμογή Bonus της Alpha πηγαίνοντας στην καρτέλα, ιστορικό.
4. Θα τα βλέπεις μέσα από την εφαρμογή της Aegean πηγαίνοντας στο miles and bonus . Ίσως αργήσουν να φανούν αν μόλις αποκτησες την κάρτα. Όταν φανεί η κάρτα εκεί θα φανούν και τα κουπόνια
Χίλια ευχαριστώ για τον χρόνο σου, γράφαμε ταυτόχρονα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.216
Μέλη
39.926
Νεότερο μέλος
Original23

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα