Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

fdara

Member
Πρώτη φορά τρώω άκυρο σε αίτημα για ακύρωση συνδρομής.. Εσφιξαν τα πράγματα :p:p

Σε απάντηση του ηλεκτρονικού μηνύματός σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το αίτημά σας για ακύρωση συνδρομής 08/2025 δεν δύναται να ικανοποιηθεί, καθώς πρόκειται για προϊόν με πολλαπλά τραπεζικά και ταξιδιωτικά προνόμια, τα οποία αντισταθμίζουν τη χρέωση συνδρομής.
ποια κάρτα έχεις; κανεις αγορες αρκετες μεσα στον χρονο;

pan82

Member
Στις καινούργιες aegean δε κάνουν αντιλογισμό συνδρομής απ' ότι γράφουν όσοι έχουν κάνει αίτημα ανεξάρτητου χρήσης, σε όσους έχουν ζητήσει το επιχείρημα είναι ότι τα επιπλέον προνόμια είναι περισσότερα από τη συνδρομή της κάρτας

rafaela 14

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Παιδιά βοήθεια. Έχω την Aegean bonus την χρεωστική και δεν μπορώ να μετατρέψω τους πόντους σε μίλια. Όταν κάνω την διαδικασία στο site της aegean μου δείχνει υπόλοιπο πόντων 0 (ενω΄δεν ισχύει). Επικοινώνησα και με aegean και την alpha και αναμένω τώρα με την τράπεζα να δω τι φταίει αλλά μου είπαν ότι θα πάρει μέρες. Και είδα τωρα την προσφορά και αγχώθηκα μην την χάσω :). Βασικά έχει τύχει σε κάποιον?

maria91

Member
Παιδιά βοήθεια. Έχω την Aegean bonus την χρεωστική και δεν μπορώ να μετατρέψω τους πόντους σε μίλια. Όταν κάνω την διαδικασία στο site της aegean μου δείχνει υπόλοιπο πόντων 0 (ενω΄δεν ισχύει). Επικοινώνησα και με aegean και την alpha και αναμένω τώρα με την τράπεζα να δω τι φταίει αλλά μου είπαν ότι θα πάρει μέρες. Και είδα τωρα την προσφορά και αγχώθηκα μην την χάσω :). Βασικά έχει τύχει σε κάποιον?
Προφανως οι ποντοι που εχεις στη καρτα ειναι μη μετατρεψιμοι,ειτε απο κανα προμο εκδοσης καρτας ή απο green city και γι αυτο δε γινονται μιλια...κ εγω με την ιδια καρτα εχω 23 000 ποντους bonus αλλα μετετρεψα μονο 2 000 σε μιλια

rafaela 14

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Προφανως οι ποντοι που εχεις στη καρτα ειναι μη μετατρεψιμοι,ειτε απο κανα προμο εκδοσης καρτας ή απο green city και γι αυτο δε γινονται μιλια...κ εγω με την ιδια καρτα εχω 23 000 ποντους bonus αλλα μετετρεψα μονο 2 000 σε μιλια
όχι δεν ισχύει αυτό γιατι το επιβεβαίωσα και με την τράπεζα.

rafaela 14

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Καλησπέρα, λοιπόν μου απάντησαν το παρακάτω
" Σε απάντηση του ηλεκτρονικού μηνύματός σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι Aegean Bonus Visa Debit έχουν ετήσιο όριο μετατροπής σε μίλια τους 15000 πόντους, η κάρτα σας έχει φτάσει το όριο."
Υπάρχει όριο στους πόντους που μετατρέπουμε σε μίλια? Έψαχνα να το βρω τώρα στους όρους της Alpha Bank και δεν το βρίσκω. Ισχύει κάτι τέτοιο και για τις πιστωτικές?

vangelis69

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή - Παταγονία
Καλησπέρα, λοιπόν μου απάντησαν το παρακάτω
" Σε απάντηση του ηλεκτρονικού μηνύματός σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι Aegean Bonus Visa Debit έχουν ετήσιο όριο μετατροπής σε μίλια τους 15000 πόντους, η κάρτα σας έχει φτάσει το όριο."
Υπάρχει όριο στους πόντους που μετατρέπουμε σε μίλια? Έψαχνα να το βρω τώρα στους όρους της Alpha Bank και δεν το βρίσκω. Ισχύει κάτι τέτοιο και για τις πιστωτικές?
Για την συγκεκριμένη κάρτα ναι υπάρχει! Δυστυχώς!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.216
Μέλη
39.926
Νεότερο μέλος
Original23

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom