• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

Dara

Member
Καλησπέρα, γνωριζει κανείς αν το 1+1 που δινει η πιστωτικη ισχyει για πτήσεις οπως η Σιγκαπουρη? Βλεπω οτι την εχει κανονικα στους προορισμους της, κ οχι στο προγραμμα beyond, αλλα βλεπω οτι την εκτελει σε συνδυασμο με την Singapore Airlines

Billouk

Member
Καλησπέρα, γνωριζει κανείς αν το 1+1 που δινει η πιστωτικη ισχyει για πτήσεις οπως η Σιγκαπουρη? Βλεπω οτι την εχει κανονικα στους προορισμους της, κ οχι στο προγραμμα beyond, αλλα βλεπω οτι την εκτελει σε συνδυασμο με την Singapore Airlines
Όχι, μόνο Aegean απευθείας.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Όχι, μόνο Aegean απευθείας.
Δεν ισχύει μόνο σε απευθείας πτήσεις.
Σίγουρα ισχύει και με ενδιάμεσα σταθμό π.χ. Αθήνα.
Επίσης, το δρομολόγιο της επιστροφής μπορεί να είναι και από διαφορετική πόλη από αυτήν της άφιξης.
Ισχύει όμως για πτήσεις του δικτύου της Aegean/ Olympic.
Δεν νομίζω να μπορείς να χρησιμοποιήσεις τρίτη αεροπορική εταιρεία.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Όχι. Δες τους όρους χρήσης του κουπονιού.
Screenshot_2025-08-27-20-30-09-950_com.aegean.airlines.prod.jpg

diakopakias

Member
Καλησπέρα παιδιά. Έχει πάρει κάποιος το κουπόνι για το 1 + 1 από την παρακάτω προσφορά?
https://www.alpha.gr/el/idiotes/kar...doro-me-nea-xreostiki-karta-aegean-bonus-visa

Εμένα η κάρτα άργησε να έρθει (ήρθε μέσα στον Σεπτεμβρίου) κ αναρωτιέμαι αν έχασα την προσφορά ή όχι. Τους έστειλα κ mail αλλά ακόμα περιμένω.

adiaforos

Member
Καλησπέρα παιδιά. Έχει πάρει κάποιος το κουπόνι για το 1 + 1 από την παρακάτω προσφορά?
https://www.alpha.gr/el/idiotes/kar...doro-me-nea-xreostiki-karta-aegean-bonus-visa

Εμένα η κάρτα άργησε να έρθει (ήρθε μέσα στον Σεπτεμβρίου) κ αναρωτιέμαι αν έχασα την προσφορά ή όχι. Τους έστειλα κ mail αλλά ακόμα περιμένω.
Το κουπόνι θα πρέπει να εμφανιστεί στον miles+bonus λογαριασμό σου, όταν πατάς το πεδίο κουπόνια, μέχρι 30-09-2025. Έπρεπε να είχες κάνει μέχρι και τις 31/08/2025 μία συναλλαγή για αγορά προϊόντων ή υπηρεσιών σε φυσικό ή ηλεκτρονικό κατάστημα πάνω των 50€, σύμφωνα με τους όρους. Αν δεν είχες κάνει, έστω ηλεκτρονική συναλλαγή (αφού δεν έλαβες την κάρτα όπως γράφεις), δεν αποδίδεται το κουπόνι.
Επίσης οι όροι αναφέρουν: το κουπόνι θα αποδοθεί από την AEGEAN με τη μορφή ενός (εκπτωτικού) κωδικού στον Miles + Bonus λογαριασμό του, μέχρι και τις 30/9/2025.

Last edited:

diakopakias

Member
Το κουπόνι θα πρέπει να εμφανιστεί στον miles+bonus λογαριασμό σου, όταν πατάς το πεδίο κουπόνια, μέχρι 30-09-2025. Έπρεπε να είχες κάνει μέχρι και τις 31/08/2025 μία συναλλαγή για αγορά προϊόντων ή υπηρεσιών σε φυσικό ή ηλεκτρονικό κατάστημα πάνω των 50€, σύμφωνα με τους όρους. Αν δεν είχες κάνει, έστω ηλεκτρονική συναλλαγή (αφού δεν έλαβες την κάρτα όπως γράφεις), δεν αποδίδεται το κουπόνι.
Επίσης οι όροι αναφέρουν: το κουπόνι θα αποδοθεί από την AEGEAN με τη μορφή ενός (εκπτωτικού) κωδικού στον Miles + Bonus λογαριασμό του, μέχρι και τις 30/9/2025.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση, τους όρους του έχω διαβάσει. Αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν έχουν αρχίσει να δίνουν το κουπούνι. Οπότε αν κάποιος το έχει πάρει, ας μας το πει.

giannis228

Member
Σε ευχαριστώ για την απάντηση, τους όρους του έχω διαβάσει. Αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν έχουν αρχίσει να δίνουν το κουπούνι. Οπότε αν κάποιος το έχει πάρει, ας μας το πει.
ναι ακριβως ασ μας πει καποιος αμα το πηρε ! εμεις ακομα να το παρουμε

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala

Εξαρταται πότε έκαναν την αίτηση. Εγώ περυσι, έκανα την αίτηση εντος προθεσμίας για την προσφορά (τηλεφωνικά), εκεινοι την καταχωρησαν λίγο αργοτερα & όταν παρελαβα την κάρτα, δεν έβγαλα ακρη. Η aegean με παρεπεμπε στην alpha & η alpha στην aegean.
Eλπίζω να εχεις καλύτερη τυχη!

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Πρώτη φορά τρώω άκυρο σε αίτημα για ακύρωση συνδρομής.. Εσφιξαν τα πράγματα :p:p

Σε απάντηση του ηλεκτρονικού μηνύματός σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το αίτημά σας για ακύρωση συνδρομής 08/2025 δεν δύναται να ικανοποιηθεί, καθώς πρόκειται για προϊόν με πολλαπλά τραπεζικά και ταξιδιωτικά προνόμια, τα οποία αντισταθμίζουν τη χρέωση συνδρομής.

giannis228

Member
Πρώτη φορά τρώω άκυρο σε αίτημα για ακύρωση συνδρομής.. Εσφιξαν τα πράγματα :p:p

Σε απάντηση του ηλεκτρονικού μηνύματός σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το αίτημά σας για ακύρωση συνδρομής 08/2025 δεν δύναται να ικανοποιηθεί, καθώς πρόκειται για προϊόν με πολλαπλά τραπεζικά και ταξιδιωτικά προνόμια, τα οποία αντισταθμίζουν τη χρέωση συνδρομής.
η συνδρομη της πιστωτικης πληρωνετε στο τελος του ενος χρονου? ναι ε?

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάλαγα, Γιβραλτάρ
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Στην αρχη του κύκλου τιμολόγησης, η δική μου έιχε εκδοθεί 08/2024, εγινε η χρέωση για τον 1ο χρόνο και φέτος 08/2025 εγινε η χρεωση για τον 2ο χρόνο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.230
Μέλη
39.935
Νεότερο μέλος
Billdim

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom