Gioref
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Βουδαπέστη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καναδάς
Στη σελίδα της πληρωμής φάνηκαν οι πόντοι που θα παίρνατε ή μετα την πληρωμή;;Αμέσως
Στη σελίδα της πληρωμής φάνηκαν οι πόντοι που θα παίρνατε ή μετα την πληρωμή;;Αμέσως
Το ίδιο κ εγώ. Έβαλα δόσεις και δεν με άφησε. Πλήρωσα όλο το ποσό και πέρασε κανονικά. Πήρα αμέσως τους χ100Υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να περάσει δόσεις με την Aegean Premium από το περιβάλλον της VIVA;
Ενώ κάνω τα πάντα μετά βγάζει σφάλμα. Φυσικά έχει αρκετό υπόλοιπο η κάρτα μέσα.
Θέλουμε δόσεις. Υπάρχει ψωμί στις αγορές.Το ίδιο κ εγώ. Έβαλα δόσεις και δεν με άφησε. Πλήρωσα όλο το ποσό και πέρασε κανονικά. Πήρα αμέσως τους χ100
αν βαλεις δοσεις παιρνεισ ολους τους ποντους απο την αρχη?Θέλουμε δόσεις. Υπάρχει ψωμί στις αγορές.
Ας μας πει κάποιος αν το φτιάχνει κάπως.
Απο που ξεκιναμε τον Γολγοθα? τηλ στον Κωτσο?Mα γιατί σας πιάνει τέτοιος πανικός, ότι ορίζει η προσφορά θα το πάρουμε όλοι απλά ίσως να χρειαστούν δυο τηλέφωνα σε alpha/kotsovolo παραπάνω. Δεν είμαστε και πρωτάρηδες σε αυτό το σαιτ πια ξέρουμε πόσες φορές κολλάει το σύστημα βετεράνοι τόσα χρόνια.
Φυσικά.αν βαλεις δοσεις παιρνεισ ολους τους ποντους απο την αρχη?
20’ το λιγότερο η αναμονή..[
Απο που ξεκιναμε τον Γολγοθα? τηλ στον Κωτσο?
Για 60.000 μιλια μπορω να περιμενω.20’ το λιγότερο η αναμονή..
Μετά την πληρωμή μου έβγαλε μήνυμα με τους πόντους που κέρδισα από την συναλλαγή και το επιβεβαίωσα στην εφαρμογήΣτη σελίδα της πληρωμής φάνηκαν οι πόντοι που θα παίρνατε ή μετα την πληρωμή;;
θεωρώ ότι αν το πρόβλημα είναι γενικό θα λυθεί αυτόματα και θα πιστωθούν οι πόντοι, Εγώ στο chat του κωτσόβολου στο messenger τους είχα στείλει μήνυμα τη τελευταία φορά, το έλεγξαν με πηραν τηλέφωνο και μου πίστωσαν και πόντους. Αλλά από ικεα σε αντίστοιχη φάση δεν έβγαλα ακρη μαζί τους έστειλα στην alpha και με τους πίστωσαν κατευθείαν από εκεί.[
Απο που ξεκιναμε τον Γολγοθα? τηλ στον Κωτσο?
Στο μήνυμα που ήρθε στο viber λέει για όλαΔυστυχώς δεν είναι για όλα τα προϊόντα και είναι για 15 h καλές αγορές σε όλους
Και μεναΠάλι θα έχουμε φασαρίεεεεεες...
χ4 μόνο μπήκαν.