Next Εθνικής τράπεζας

Billouk

Member
Θα περιμένεις πολύ.
Μιλάμε για ότι πιο σάπιο σε εφαρμογή και υποστήριξη, κλασσική Ελληνική τράπεζα με λίγα λόγια.
Προχθές με χρέωσαν 2Χ50 για ένα κουπόνι χωρίς λόγο, το καλοκαίρι πάλι μου έστειλαν πόντους που δεν ήρθαν ποτέ, ακόμα περιμένω απάντηση και δικαίωση...
To καλό με το ότι είναι μπ... είναι ότι τρώει bug και παίρνω εις διπλούν τα κουπόνια αρκετές φορές. Βέβαια, μετά, μου "τραβάει" και διπλά τα bits αλλά δεν με πειράζει.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Παίρνετε κάτι τζάμπα σαν επιβράβευση για μια συναλλαγή που έτσι κι αλλιώς θα κάνατε και γκρινιάζετε γιατί η εφαρμογή δεν έχει καλό interface.

paefstra

Member
Παίρνετε κάτι τζάμπα σαν επιβράβευση για μια συναλλαγή που έτσι κι αλλιώς θα κάνατε
Χτυπαω 4 εισιτηρια στο μετρο= 4,8 ευρω και παιρνω πισω 5 ευρω κουπονι στον σκρουτζ. Επιβραβευση με τα ολα της.

Billouk

Member
Παίρνετε κάτι τζάμπα σαν επιβράβευση για μια συναλλαγή που έτσι κι αλλιώς θα κάνατε και γκρινιάζετε γιατί η εφαρμογή δεν έχει καλό interface.
Έχω μια άλλη οπτική. Η κάθε τράπεζα μέσω του τμήματος marketing προωθεί προϊόντα και υπηρεσίες ώστε να προσελκύσει πελάτες. Αυτό έχει ένα κόστος. Προφανώς η τράπεζα δεν κάνει χάρη στον πελάτη αλλά προσπαθεί να αποκτήσει μερίδιο από ανταγωνιστές π.χ η Alpha έχει το πρόγραμμα bonus και σήμερα βλέπουμε όλοι τι γίνεται σε άλλο thread με την προσφορά του Κωτσόβολου.

Το Next, κατά τη γνώμη μου έρχεται σαν ανταγωνιστής και προσπαθώντας να αποκτήσει μερίδιο της πελατείας άλλων τραπεζών κάνει κάποιες υπερπροσφορές με χρήση ελάχιστων bits. Όπως έχουμε δει και παλαιότερα σε παρόμοια προγράμματα, μόλις επιτύχουν τον στόχο τους, έρχεται μία χειρότερη αναλογία και φέρω ακόμα ένα παράδειγμα με τις κάρτες της Alpha σε συνεργασία με την Aegean. Πάρα πολλοί επωφελήθηκαν στην αρχή με την μετατροπή πόντων από άσχετες κάρτες bonus σε μίλια. Στη συνέχεια, όταν η τράπεζα πέτυχε το στόχο της αυστηροποίησε τους όρους.
Συνεπώς, δεν βλέπω κάτι "τζάμπα" όταν θα μπορούσα να αγοράσω με χρήση άλλης κάρτας για απόκτηση bonus ή Yellows.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.293
Μέλη
39.968
Νεότερο μέλος
exploring

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom