Black Friday 2025

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να περάσει δόσεις με την Aegean Premium από το περιβάλλον της VIVA;

Ενώ κάνω τα πάντα μετά βγάζει σφάλμα. Φυσικά έχει αρκετό υπόλοιπο η κάρτα μέσα.
Το ίδιο κ εγώ. Έβαλα δόσεις και δεν με άφησε. Πλήρωσα όλο το ποσό και πέρασε κανονικά. Πήρα αμέσως τους χ100

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Το ίδιο κ εγώ. Έβαλα δόσεις και δεν με άφησε. Πλήρωσα όλο το ποσό και πέρασε κανονικά. Πήρα αμέσως τους χ100
Θέλουμε δόσεις. Υπάρχει ψωμί στις αγορές.
Ας μας πει κάποιος αν το φτιάχνει κάπως.

paefstra

Member
[
Mα γιατί σας πιάνει τέτοιος πανικός, ότι ορίζει η προσφορά θα το πάρουμε όλοι απλά ίσως να χρειαστούν δυο τηλέφωνα σε alpha/kotsovolo παραπάνω. Δεν είμαστε και πρωτάρηδες σε αυτό το σαιτ πια ξέρουμε πόσες φορές κολλάει το σύστημα βετεράνοι τόσα χρόνια.
Απο που ξεκιναμε τον Γολγοθα? τηλ στον Κωτσο?

pan82

Member
[

Απο που ξεκιναμε τον Γολγοθα? τηλ στον Κωτσο?
θεωρώ ότι αν το πρόβλημα είναι γενικό θα λυθεί αυτόματα και θα πιστωθούν οι πόντοι, Εγώ στο chat του κωτσόβολου στο messenger τους είχα στείλει μήνυμα τη τελευταία φορά, το έλεγξαν με πηραν τηλέφωνο και μου πίστωσαν και πόντους. Αλλά από ικεα σε αντίστοιχη φάση δεν έβγαλα ακρη μαζί τους έστειλα στην alpha και με τους πίστωσαν κατευθείαν από εκεί.

osfialgia

Member
Για αγορά τώρα σε προιόν που δεν είχε τη σήμανση του bonus. Με την ολοκλήρωση της πληρωμής εμφάνισε μύνημα συλλέξατε (αξία αγορας)χ100 ποντους και το υπόλοιπο σας είναι τάδε πόντοι.

Mary Stardust

Member

Attachments

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.293
Μέλη
39.968
Νεότερο μέλος