Ζάμπια Ζιμπάμπουε Μποτσουάνα Νότια Αφρική Στην καρδιά της Μεσημβρινής Αφρικής: ένα απροσδόκητο ταξίδι

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Σε περιπτώσεις όπως η δική μας που απαιτείται οικονομία χρονου
Μα ναι, εννοείται ότι βολευει τον καθενα. απαντούσα σε προηγούμενο σχολιο για να μην μεινει η εντυπωςη οτι η χωρα ειναι ακριβη, καθε αλλο, σημαντικα φθηνοτερη απο Ελλαδα. Αν δεν υπαρχει πιεση χρονου με ενα ΙΧ πας παντου σε δικους σου ρυθμούς κα λιγο κοστος, στο table ανεβαίνεις μονος σου κ δωρεάν παρεπιπτόντως. Αξιζει κ το lions head διπλα οπως κ το Agulhas που ειναι το νοτιοτερο.
Ωραιες φωτο κ καλη περιγραφή, με γυρισες πισω, θενκς.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
να μην μεινει η εντυπωση οτι η χωρα ειναι ακριβη, καθε αλλο, σημαντικα φθηνοτερη απο Ελλαδα.
Πολύ σωστά λες, στα μάτια μας έως και 50% κάτω σε αρκετά πράγματα όπως στην εστίαση κτλ.
Ακόμα και η εκδρομή για την οποία συζητάμε, αν τα βάλεις κάτω μεμονωμένα όπως λες οι τιμές δεν είναι και τόσο παράλογες. Άντε ίσως η άνοδος το Table mountain που κοστίζει 20€ αλλά και πάλι, εδώ πληρώνεις 9 και 10 € στην Ευρώπη για να ανέβεις σ' ένα καμπαναριό...
Ωραιες φωτο κ καλη περιγραφή, με γυρισες πισω, θενκς.
Σ' ευχαριστώ, είναι η πόλη και τ' αξιοθέατα της που τις κάνουν ωραίες. :)

varioAthens

Member
Διαβασα μαζεμενα 4-5 κεφαλαια και η ιστορια σου επιβεβαιωνει την εντυπωση που εχω σχηματισει για την χωρα οτι: εχει πολλες εναλλαγες τοπιων, σημεια που δεν θυμιζουν καν Αφρικη αλλα και το οτι το απαρτχαιντ καλα κρατει... Υπεροχο ταξιδι και υπεροχες εικονες!!

Zorz59

Member
Όπως καταλάβατε δε θα γίνετε σοφότεροι με την αναφορά μου στα αεροπορικά εισιτήρια, καθώς αν δεν υπήρχε η δυνατότητα -ή η ευκαιρία αν θέλετε- εξαργύρωσης μιλίων δε νομίζω πως θα έγραφα αυτή την ιστορία. Στο διά ταύτα, 40€ και 40.000 μίλια κατ’ άτομο για το σκέλος Αθήνα-Κέιπ Τάουν, άλλα 40€ και 40.000 μίλια για αυτό του Victoria Falls – Paris που βόλευε για επιστροφή, συν άλλα 12.500 μίλια και 30€ περίπου για το ενδιάμεσο μέσω Addis Ababa. Σίγουρα σας μπέρδεψα, οπότε συνοψίζω: 92.500 μίλια 235€ για το κόστος των αεροπορικών, μαζί με αυτό της Aegean για επιστροφή στη Θεσσαλονίκη, για ένα -ανορθόδοξο το τονίζω- σχέδιο 8 πτήσεων, όλες πλην της τελευταίας με την Ethiopian:
αναθεμα και αν καταλαβαινω πως τα βρισκετε ολα αυτα...
παντελως ασχετος με το θεμα μιλια, ουτε καν πως βλεπεις ποσα μιλια χρειαζονται δε βρισκω :p :p

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
οτι: εχει πολλες εναλλαγες τοπιων
Απίστευτες, το τοπίο είναι ανεπανάληπτο, σε απόσταση βολής απ' το Κέιπ Τάουν έχει φανταστικά μέρη. Μου το έλεγαν για τη χώρα αυτή αλλά δε καταλάβαινα τον λόγο μέχρι να το δω με τα μάτια μου.
σημεια που δεν θυμιζουν καν Αφρικη
Αυτό δε το ήξερα γιατί δεν είχα μέτρο σύγκρισης, όμως καταλαβαίνω πως το λες όταν είδα τις χώρες που ακολούθησαν στο ταξίδι.
το απαρτχαιντ καλα κρατει...
Και δε νομίζω ότι είνα απλά ιδέα μου...

αναθεμα και αν καταλαβαινω πως τα βρισκετε ολα αυτα...
Γιατί εγώ ήξερα νομίζεις; Επιστήμονας έγινα εδώ μέσα! :haha: :haha:
ουτε καν πως βλεπεις ποσα μιλια χρειαζονται δε βρισκω
Νομίζω πως για να σου βγάλει διαθεσιμότητα στα μακρινά όταν κάνεις αναζήτηση με μίλια μέσω του Aegean λογαριασμού σου, προαπαιτείται να έχεις έναν συγκεκριμένο αριθμό για να σου εμφανίσει πτήσεις, τύπου 40.000 μίλια για μονή διαδρομή.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.293
Μέλη
39.968
Νεότερο μέλος
exploring

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom