Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
Η πηγη που παρεθεσες, του εοδυ, εχει αρθρο-κατευθυντηριες γραμμες του 2012. Απλα τις αγνοεις. Ακου οποιον θες αλλα οι συστασεις του ΠΟΥ και όλων των διεθνών οργανισμών υγειας είναι ξεκάθαρες: δεν υπαρχει booster δοση, ο εμβολιασμός γινεται μια φορα με ισοβια ισχυ και ουδεμια χωρα στον κοσμο δεν ζητα 2η δοση απο το 2016 αυτα. Τοσο απλα.Κι εγώ αυτό γνώριζα αλλά είχα και την ανάλογη πληροφόρηση στον οργανισμό που κάναμε το εμβόλιο, φαίνεται άλλωστε κι από το βιβλιάριο. Αν δεις οι πηγές που παρέθεσα στην ανάρτηση #24 όμως πιο πολύ μπερδεύουν παρά ξεκαθαρίζουν. Σίγουρα η γνώμη ενός ειδικού είναι πιο βαρύνουσα περί επικαιροποίησης του εμβολίου στη δεκαετία, ασχέτως κανονισμών. Το ακούω.
Δε θυμάμαι να μας έλεγξαν το βιβλιάριο εμβολιασμού κατά την είσοδο μας στη χώρα, όμως μη σε πάρω στο λαιμό μου, δεν είμαι σίγουρος.
Η δε Αιθιοπια δεν ελεγχει ουτε απαιτει εμβολιασμο για εισοδο κ τρανζιτ. 4 φορες περασα φετος. Και σε τρανζιτ ημερησιο να βγειτε εξω, διπλα ειναι η πολη κριμα ειναι. Γιατί σε λιγο καιρο το αεροδρόμιο θα παει πολυ μακρια.