dimtze
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Φιλιππίνες
- Ταξίδι-Όνειρο
- Patagonia !!!
Με τη σειρά μου και εγώ σε αγορά που δεν έγραφε πόντους τους πήρα επί 100
Δεν μου βγάζει επιλογή για άτοκες δόσεις…πήρε με δόσεις iphone 17 και φάνηκαν κανονικά οι πόντοι.
Οταν βάλεις τα στοιχεία της πιστωτικής σου τότε θα σου δώσει την επιλογή για δόσειςΔεν μου βγάζει επιλογή για άτοκες δόσεις…
Αααα οκ. Γράφω κανονικά αριθμό κάρτας κτλ και πατάω Πληρωμή δηλαδή;Οταν βάλεις τα στοιχεία της πιστωτικής σου τότε θα σου δώσει την επιλογή για δόσεις
Σε ποιο ακριβώς σημείο το επιλέγεις; Το προχωράω μέχρι το τέρμα, γράφω κανονικά αριθμό κάρτας κτλ και πατάω Πληρωμή;Εμένα οι δόσεις δούλεψαν όταν πχ από 10 δόσεις το έβαλα σε 4 δόσεις.
Όχι. Όταν βάλεις τα στοιχεία της κάρτας, από κάτω σου εμφανίζει την επιλογή "Δόσεις".Σε ποιο ακριβώς σημείο το επιλέγεις; Το προχωράω μέχρι το τέρμα, γράφω κανονικά αριθμό κάρτας κτλ και πατάω Πληρωμή;
Το βρήκα, θενκς!Όχι. Όταν βάλεις τα στοιχεία της κάρτας, από κάτω σου εμφανίζει την επιλογή "Δόσεις".
Ακριβώς. Θα σου δώσει την επιλογή των δόσεων μόλις εντοπίσει ότι είναι πιστωτικήΑααα οκ. Γράφω κανονικά αριθμό κάρτας κτλ και πατάω Πληρωμή δηλαδή;