panlek30
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λoνδίνo
73.000 και φανηκαν αμεσως. Με την ολοκληρωση της συναλλαγης.
Μόνο για ηλεκτρονικές αγορές είναι το χ100. Όχι από κατάστημα.Το ενα δεν νομιζω να εξαντληθει. Αυριο δια ζωσης Κωτσοβολο, ακυρωση και ξανα παραγγελια. Δεν θα μας τρελανουν με τα μειλ και τα τηλεφωνα. Αν υπαρχει και το αλλο, το ιδιο.
Εχω δεδομενα στο κινητο να ξανακανω παραγγελια ενω ειμαι εντος του καταστηματοςΜόνο για ηλεκτρονικές αγορές είναι το χ100. Όχι από κατάστημα.
Ναι για ένα χρόνο ισχύουνΟι δωροεπιταγές μέχρι πότε έχουν ισχύ; 1 χρόνο;
Όχι κάθε δωροεπιταγή είναι για μία αγοράΟκ ευχαριστω. Κατι ακομα, αν παρω 2×300 γιατι αυτο βλεπω ειναι το max, θα μπορω να τις κολλησω και να παρω κατι αξιας 600 στο μελλον ή πρεπει να τις χρησιμοποιησω σε ξεχωριστες αγορες; Ευχαριστω πολυ.
εντάξει για ένα χρόνο είναι , αλλά αν πάρεις πχ κωτσόβολου, μπορεις να την εξαργυρώσεις μέσα στο χρόνο αγοράζοντας καινούργια δωροεπιταγήΟι δωροεπιταγές μέχρι πότε έχουν ισχύ; 1 χρόνο;
Ξεκινάς να γράφεις αριθμό πιστωτικής, ημερομηνία και κάπου εκεί αναγνωρίζει ότι είναι πιστωτική κ σου ανοίγει από κάτω να τικάρεις ένα boxaki που λέει δόσειςΞέρει κανείς πως βάζουμε δόσεις με πιστωτική; Το site είναι άθλιο.
Ούτε τη δωρεάν εγκατάσταση (κλιματιστικό) δε βγάζει στο επόμενο βήμα.
Με δόσεις προσπαθείς; Εάν ναι, προσπάθησε να ρίξεις τους μήνες.
Ναι, το δοκίμασα, το πήγα τέσσερις και κατόπιν τρεις ακόμη και δύο. Τιποτα, το ίδιο αποτέλεσμα...Με δόσεις προσπαθείς; Εάν ναι, προσπάθησε να ρίξεις τους μήνες.
Εμένα δέχτηκε 4 δόσεις μετά από 300 προσπάθειες.Ναι, το δοκίμασα, το πήγα τέσσερις και κατόπιν τρεις ακόμη και δύο. Τιποτα, το ίδιο αποτέλεσμα...