Black Friday 2025

PhysioDuck

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είναι τόσο πολλά...
Ταξίδι-Όνειρο
Warwick, NY
Ξέρουμε αν μπορώ να αγοράσω κάτι με την κάρτα μου και να το παραλάβει κάποιος φίλος μου από κατάστημα; Θα το δεχτούν ή θα ζητήσουν ταυτότητα στην παραλαβή;

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Ξέρουμε αν μπορώ να αγοράσω κάτι με την κάρτα μου και να το παραλάβει κάποιος φίλος μου από κατάστημα; Θα το δεχτούν ή θα ζητήσουν ταυτότητα στην παραλαβή;
Αν ο φίλος σου έχει μαζί του το χαρτί της παραγγελίας δεν θα έχεις πρόβλημα. Το έχω κάνει 1-2 φορές.

paefstra

Member
Στειλτο σπιτι του να εχεις ησυχο το κεφαλι σου. Απλα δηλωνεις αλλη δνση και ονομα. Το κανω συνεχεια.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Πλήρωσε τμήμα από τις οφειλές της κάρτας σου για να ανεβάσεις το πιστωτικό της όριο εκεί που απαιτείται για να δεχτεί την συναλλαγή σου.
Μήπως ξεπέρασες το μηνιαίο όριο σου;
Νομίζω ότι πρέπει να έχεις διαθέσιμο ολόκληρο το ποσό, ακόμα και αν αφορά αγορά σε δόσεις.
Έκανα και τα δύο (δεν υπήρχαν οφειλές) ανεβάζοντας το πιστωτικό όριο αλλά και πάλι δε μπορώ να ολοκληρώσω την πληρωμή...

Τελικά είναι όλα Χ100 ή μόνο συγκεκριμένα προϊόντα. Ξέρει κανένας, το επιβεβαίωσε;

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
@psilos3 ολα. Πηρα μεχρι ταμπλετες πλυντηριου πιατων!
Δεν κατάλαβα τελικά σου πιστώθηκαν ή θα πιστωθούν;;;
ΕγΏ μίλησα τώρα με Κώτσο και ο κ. μου είπε οτι προφανώς είναι συστημικό της Alpha και να μιλήσω με αυτούς.. Υποψιν εμένα δεν μπήκε ούτε το χ4!!!!

paefstra

Member
Μου ειπαν οτι θα κανουν αυτοι το αιτημα στην Αλφα. Εχω παρει κωδικο αιτηματος. Θελει ειπαν 2 με 3 εργασιμες να ελεγξει η τραπεζα.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Μου ειπαν οτι θα κανουν αυτοι το αιτημα στην Αλφα. Εχω παρει κωδικο αιτηματος. Θελει ειπαν 2 με 3 εργασιμες να ελεγξει η τραπεζα.
Μόλις καταχωρήθηκε και το δικό μου αίτημα (μετά από 45 λεπτά αναμονή και διαδικασία) και μου είπαν πως θα πάρει 4-5 εργάσιμες για να διεκπεραιωθεί το αίτημα. Επίσης μου ήρθε μήνυμα επιτυχούς καταχώρησης του αιτήματός μου καθώς κι ένα link για την παρακολούθηση του αιτήματος.
Για να δούμε...

Last edited:

Billouk

Member
Έκανα και τα δύο (δεν υπήρχαν οφειλές) ανεβάζοντας το πιστωτικό όριο αλλά και πάλι δε μπορώ να ολοκληρώσω την πληρωμή...

Τελικά είναι όλα Χ100 ή μόνο συγκεκριμένα προϊόντα. Ξέρει κανένας, το επιβεβαίωσε;
Ψηλέ, αν έχεις την premium, αγόρασε ότι θες χωρις δόσεις και πάρε τηλέφωνο στην alpha να το σπάσουν εκείνοι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.293
Μέλη
39.968
Νεότερο μέλος
exploring

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom