• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Προφανώς και δεν ψάχνω τη "συμφέρουσα" μετατροπή ανάμεσα σε 150 και 200 μίλια ανά ευρώ, καθώς η διαφορά είναι μικρή!

Το ερώτημά μου είναι καθαρά στρατηγικό. Αξίζει σε αυτές τις αναλογίες να "καίμε" τα μίλια μας για εξαργυρώσεις στην ΔΕΗ ή μήπως το sweet spot των μιλίων παραμένει μόνο στα αεροπορικά εισιτήρια?
Αν σκοπεύεις να ταξιδέψεις μάλλον δε συμφέρει

paefstra

Member
Για το 2026 εξαργυρωνω 1000 μιλια προς 10 ως 20 ευρω, για Ευρωπη μαλιστα. Η αξια των μιλιων εχει ανεβει παρα πολυ, μην τα πετατε μωρε.

mourohavlos

Member
Εισητήριο κλεισμένο με miles and bonus, πτήσεις Ethiopian. Μεταφέρεται η πτήση μια μέρα αργότερα και με ενημερώνουν μια εβδομάδα πριν.
Με ποιον επικοινωνώ? Αν αποδεχτώ την αλλαγή υπάρχει περίπτωση να δικαιούμαι κάτι?
Η Ethiopian μου λέει ότι με ενημέρωσαν κανένα δίμηνο πριν (μου ανέφεραν ημερομηνία) - εγώ mail δεν έλαβα, πάρα μόνο από την Aegean μια εβδομάδα πριν την πτήση. Δε δέχονται να καταβάλουν καμία αποζημίωση.
Κάποιος με παρόμοια εμπειρία και προτεινόμενα next steps? Δε θέλω να το αφήσω έτσι

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Η Ethiopian μου λέει ότι με ενημέρωσαν κανένα δίμηνο πριν (μου ανέφεραν ημερομηνία) - εγώ mail δεν έλαβα, πάρα μόνο από την Aegean μια εβδομάδα πριν την πτήση. Δε δέχονται να καταβάλουν καμία αποζημίωση.
Κάποιος με παρόμοια εμπειρία και προτεινόμενα next steps? Δε θέλω να το αφήσω έτσι
EU261 ?

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αυτό επικαλέστηκα, αλλά ισχυρίζονται ότι με "ενημέρωσαν" με mail 2 μήνες πριν την πτήση
Ωραία πες τους κι εσύ εγω κι ο δικηγόρος μου δε λάβαμε τιποτε θα ακούσετε από αυτόν.

pan82

Member
Ωραία πες τους κι εσύ εγω κι ο δικηγόρος μου δε λάβαμε τιποτε θα ακούσετε από αυτόν.
H αλήθεια είναι σε τέτοιες περιπτώσεις τι γίνεται; πως μπορείς να αποδείξεις ότι πήρες η δε πήρες κάτι;
Γιατί όντως μπορεί να στάλθηκε πχ και να μπήκε στα spam που αν δε το ξέρεις να ψάξεις εκείνη τη περίοδο πάει χάθηκε το mail. Eγώ πολλές φορές πάω μέσα στη κράτηση μου να επαληθεύσω ότι υπάρχει η πτήση από το άγχος και μου έχει τύχει δύο φορές όντως να μη μου έχει έρθει το μειλ. Απλά η aegean στέλνει πολλές ειδοποιήσεις οπότε μετά από κάποιες μέρες μου ήρθε μια ειδοποίηση. Αν σταλεί μια και τέλος χαιρετίσματα

mourohavlos

Member
Έβλεπα κατά καιρούς την κράτηση στο app της Ethiopian και δεν υπήρχε κάποια αλλαγή εκεί - και σίγουρα μετά την ημερομηνία που αναφέρουν,αλλά δεν έχω αποδεικτικό.
Θα ψάξω και μέσω της Aegean μήπως βρω άκρη.
Αλλιώς? Έχει κάποια "αρχή" στην οποία μπορώ να απευθυνθώ?

adiaforos

Member
Έβλεπα κατά καιρούς την κράτηση στο app της Ethiopian και δεν υπήρχε κάποια αλλαγή εκεί - και σίγουρα μετά την ημερομηνία που αναφέρουν,αλλά δεν έχω αποδεικτικό.
Θα ψάξω και μέσω της Aegean μήπως βρω άκρη.
Αλλιώς? Έχει κάποια "αρχή" στην οποία μπορώ να απευθυνθώ?
Αν και δεν κατάλαβα τι επιζητείς ακριβώς, δες αναλυτικά στην Α.Π.Α. τι δικαιούσαι κατά περίπτωση.
Ακύρωση Πτήσης

mourohavlos

Member
Αν και δεν κατάλαβα τι επιζητείς ακριβώς, δες αναλυτικά στην Α.Π.Α. τι δικαιούσαι κατά περίπτωση.
Ακύρωση Πτήσης
Ευχαριστώ. Έχω διαφωνία με την αεροπορική σχετικά με το πότε με ενημέρωσε για ακύρωση/αλλαγή πτήσης (αυτοί ισχυρίζονται ότι με ενημέρωσαν 2 μήνες πριν, εγώ έλαβα ειδοποίηση από την Aegean μέσω της οποίας εκδόθηκαν τα award εισητήρια μία εβδομάδα πριν την πτήση)

adiaforos

Member
Ευχαριστώ. Έχω διαφωνία με την αεροπορική σχετικά με το πότε με ενημέρωσε για ακύρωση/αλλαγή πτήσης (αυτοί ισχυρίζονται ότι με ενημέρωσαν 2 μήνες πριν, εγώ έλαβα ειδοποίηση από την Aegean μέσω της οποίας εκδόθηκαν τα award εισητήρια μία εβδομάδα πριν την πτήση)
Ναι, το κατάλαβα αυτό, εννοούσα ότι δεν κατάλαβα αν θες να πας με εναλλακτικές πτήσεις την ίδια ημέρα, αν θες να ακυρώσεις το ταξίδι ή αν απλά θα πάρεις την πτήση που σου πρότειναν (πέρα από την αποζημίωση που τυχόν δικαιούσαι).
Μπορεί να αποδειχθεί αν σου έχουν στείλει e-mail, δεν είμαι σίγουρος πώς (από τα log τους; ) αλλά μπορεί να φανεί όλη η διαδρομή μέχρι την παράδοση στον mail server του παρόχου σου, αν όντως το έστειλαν. Στη θέση σου θα έκανα την όποια ενέργεια θεωρώντας ότι δεν έχω ενημερωθεί στην αρχική ημερομηνία που λένε (τουλάχιστον μέχρι να παρέχουν την όποια απόδειξη - στην ΑΠΑ ή και σε σένα).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.347
Μέλη
39.995
Νεότερο μέλος
kcenos