Gioref
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Βουδαπέστη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καναδάς
Καλημέρα χρόνια πολλά!! Θυμήστε μου πτήση με award ticket αλλάζει εύκολα;;;
Ναι, on-line. Αρκεί να υπάρχει διαθεσιμότητα.Καλημέρα χρόνια πολλά!! Θυμήστε μου πτήση με award ticket αλλάζει εύκολα;;;
Ναι και αλλαζει οσες φορες θελεις δωρεαν απο την εφαρμογη.Καλημέρα χρόνια πολλά!! Θυμήστε μου πτήση με award ticket αλλάζει εύκολα;;;
Σιγα μην το εκαναν γι αυτο..ηταν απο τις χαμηλότερες απαιτήσεις της συμμαχιας και εξακολουθούν να ειναι. Απαιτούν να πετας μαζι τους για να εισαι γκολντ μελος τους, υπαρχει κατι παραλογο; 12 πτησεις δεν ειναι τιποτε για ενα frequent flyer ουτε κ τα 18.000 μιλια (αντιστοιχουν ακομα και σε 1 μονο μακρινο με εταιρεια της συμμαχιας..)Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι, έτρξαν να ανεβάσουν τον πήχη των απαιτήσεων για τα status ένεκα Ινδίας και δεν ξέρω 'γω τι ! και τα XLR πιθανόν να πάνε για το 27 !
Δεν έχει αλλάξει κάτι (τουλάχιστον μέχρι 2 εβδομάδες πριν). Gold με συνοδό στο "διπλανό" lounge, business χωρίς συνοδόΚαλησπέρα και χρόνια πολλά! Επειδή συνέχεια αλλάζει ο κανονισμός για το lounge intra Schengen στην Αθήνα , έχει μπει κανένας πρόσφατα με συνοδό είτε ως gold είτε ως business? Στο σάιτ γράφει ότι δεν επιτρέπεται
Το θέμα αυτό δεν έχει να κάνει με bonus πόντους της ALPHA, αλλά με μίλια της Aegean, είσαι σε λάθος θέμα. Η αναλογιά 150 μίλια = 1€ είναι καλύτερη από 200 μίλια = 1€, στοιχειώδη μαθηματικά. Και δεν έχει δοθεί ποτέ κάτι καλύτερο για τη ΔΕΗ.Καλησπέρα, ήθελα την γνώμη σας σχετικά με την προσφορά εξαργύρωσης μιλίων που τρέχει στην ΔΕΗ myRewards Miles. Βλέπω αυτη την στιγμή έχει 50% έκπτωση στην εξαργύρωση μιλίων με αναλογία 150 μίλια = 1€. Έχω πετύχει στο παρελθόν και ελαφρώς καλύτερη αναλογία 200 μίλια = 1€.
Οι παραπάνω αναλογίες αξίζουν κατα τη γνώμη σας να "καίμε" τα μίλια μας?
Προφανώς και δεν ψάχνω τη "συμφέρουσα" μετατροπή ανάμεσα σε 150 και 200 μίλια ανά ευρώ, καθώς η διαφορά είναι μικρή!Η αναλογιά 150 μίλια = 1€ είναι καλύτερη από 200 μίλια = 1€, στοιχειώδη μαθηματικά. Και δεν έχει δοθεί ποτέ κάτι καλύτερο για τη ΔΕΗ.
Αυτό φίλε μου είναι υποκειμενικό. Για άλλους είναι πιο σημαντικό να τα διαθέτουν για εισιτήρια business class, για άλλους να μειώνουν το κόστος σε υπερατλαντικά ταξίδια με τα award εισιτήρια. Η αναλογία 1.500 μίλια = 10€ είναι πολύ καλή πάντως και κάποιος που έχει πληθώρα μιλίων μπορεί κάλλιστα να τα αξιοποιήσει και σε λογαριασμούς της ΔΕΗ, η εξαργύρωση είναι αντικειμενικά καλή.Προφανώς και δεν ψάχνω τη "συμφέρουσα" μετατροπή ανάμεσα σε 150 και 200 μίλια ανά ευρώ, καθώς η διαφορά είναι μικρή!
Το ερώτημά μου είναι καθαρά στρατηγικό. Αξίζει σε αυτές τις αναλογίες να "καίμε" τα μίλια μας για εξαργυρώσεις στην ΔΕΗ ή μήπως το sweet spot των μιλίων παραμένει μόνο στα αεροπορικά εισιτήρια?