• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Καλημέρα χρόνια πολλά!! Θυμήστε μου πτήση με award ticket αλλάζει εύκολα;;;

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
2η σερί ερώτηση. Τι αποσκευές είναι σε ναύλο economy σε award? Μια πτήση με Emirates και 2 με Aegean.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι, έτρξαν να ανεβάσουν τον πήχη των απαιτήσεων για τα status ένεκα Ινδίας και δεν ξέρω 'γω τι ! και τα XLR πιθανόν να πάνε για το 27 !

Alex0077

Member
Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Επειδή συνέχεια αλλάζει ο κανονισμός για το lounge intra Schengen στην Αθήνα , έχει μπει κανένας πρόσφατα με συνοδό είτε ως gold είτε ως business? Στο σάιτ γράφει ότι δεν επιτρέπεται

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι, έτρξαν να ανεβάσουν τον πήχη των απαιτήσεων για τα status ένεκα Ινδίας και δεν ξέρω 'γω τι ! και τα XLR πιθανόν να πάνε για το 27 !
Σιγα μην το εκαναν γι αυτο..ηταν απο τις χαμηλότερες απαιτήσεις της συμμαχιας και εξακολουθούν να ειναι. Απαιτούν να πετας μαζι τους για να εισαι γκολντ μελος τους, υπαρχει κατι παραλογο; 12 πτησεις δεν ειναι τιποτε για ενα frequent flyer ουτε κ τα 18.000 μιλια (αντιστοιχουν ακομα και σε 1 μονο μακρινο με εταιρεια της συμμαχιας..)
Α τα XLR ηδη πετανε, ενημερωσου στο θεμα της εταιρείας.

mourohavlos

Member
Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Επειδή συνέχεια αλλάζει ο κανονισμός για το lounge intra Schengen στην Αθήνα , έχει μπει κανένας πρόσφατα με συνοδό είτε ως gold είτε ως business? Στο σάιτ γράφει ότι δεν επιτρέπεται
Δεν έχει αλλάξει κάτι (τουλάχιστον μέχρι 2 εβδομάδες πριν). Gold με συνοδό στο "διπλανό" lounge, business χωρίς συνοδό

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.330
Μέλη
39.988
Νεότερο μέλος
guru

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom