• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Προφανώς και δεν ψάχνω τη "συμφέρουσα" μετατροπή ανάμεσα σε 150 και 200 μίλια ανά ευρώ, καθώς η διαφορά είναι μικρή!

Το ερώτημά μου είναι καθαρά στρατηγικό. Αξίζει σε αυτές τις αναλογίες να "καίμε" τα μίλια μας για εξαργυρώσεις στην ΔΕΗ ή μήπως το sweet spot των μιλίων παραμένει μόνο στα αεροπορικά εισιτήρια?
Αν σκοπεύεις να ταξιδέψεις μάλλον δε συμφέρει

paefstra

Member
Για το 2026 εξαργυρωνω 1000 μιλια προς 10 ως 20 ευρω, για Ευρωπη μαλιστα. Η αξια των μιλιων εχει ανεβει παρα πολυ, μην τα πετατε μωρε.

mourohavlos

Member
Εισητήριο κλεισμένο με miles and bonus, πτήσεις Ethiopian. Μεταφέρεται η πτήση μια μέρα αργότερα και με ενημερώνουν μια εβδομάδα πριν.
Με ποιον επικοινωνώ? Αν αποδεχτώ την αλλαγή υπάρχει περίπτωση να δικαιούμαι κάτι?
Η Ethiopian μου λέει ότι με ενημέρωσαν κανένα δίμηνο πριν (μου ανέφεραν ημερομηνία) - εγώ mail δεν έλαβα, πάρα μόνο από την Aegean μια εβδομάδα πριν την πτήση. Δε δέχονται να καταβάλουν καμία αποζημίωση.
Κάποιος με παρόμοια εμπειρία και προτεινόμενα next steps? Δε θέλω να το αφήσω έτσι

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Η Ethiopian μου λέει ότι με ενημέρωσαν κανένα δίμηνο πριν (μου ανέφεραν ημερομηνία) - εγώ mail δεν έλαβα, πάρα μόνο από την Aegean μια εβδομάδα πριν την πτήση. Δε δέχονται να καταβάλουν καμία αποζημίωση.
Κάποιος με παρόμοια εμπειρία και προτεινόμενα next steps? Δε θέλω να το αφήσω έτσι
EU261 ?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.346
Μέλη
39.993
Νεότερο μέλος
giorgos ko

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα