Alpha bank bonus

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Κιεγω πλέον το μόνο που κοιτάω είναι το Κωτσόβολος x100, ή έστω το x40 καμία φορά, πάντοτε όμως τσεκαρω η τιμή αγοράς να μην είναι πολύ μεγαλύτερη από τα υπόλοιπα μαγαζια..Επίσης βάζω σταθερά BP χρόνια για το x4.Μετράει,εγγυημένο καλό καυσιμο και βγαζεις περισσότερα χιλιόμετρα...ΑΒ για προϊόντα που δεν είναι ακριβότερα από τα υπόλοιπα μαγαζια...Εφαρμογή ΒΟΧ στο κινητό....Αυτά νομίζω...
Σωστα τα εθεσες νομιζω! Ακριβως της ιδιας λογικης ειμαι και εγω.

Οι ποντοι, τα μιλια κλπ ποτε δεν ειναι αρκετα και με σωστες κ εξυπνες κινησεις μαζευονται σταδιακα. Απλα δε χρειαζεται μιζερια, υπερβολες και ψυχαναγκασμος.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει, αλλα σπαταλαμε τοση ενεργεια, υπομονη, επιμονη και προσηλωση στο πως θα κανουμε τα μιλια 20% περισσοτερα, που αν καναμε το ιδιο για το πορτοφολι μας, αυτο με τα λεφτα, ωστε να γινουν 20% περισσοτερα, δεν θα μας ενοιαζε τι θα κανει η Aegean ως τον Οκτωβρη.
Βασικα για αυτον τον λογο αποχωρησα οριστικα απο το προγραμμα bonus πριν λιγες μερες και θα μειωσω τη δραστηριοτητα μονο στα μιλια. Μπουχτισα.
Δίκιο έχεις!
Αλλά ο μόνος τρόπος για να αυξήσουμε τα λεφτά μας κατά 20% εμείς οι μισθωτοί είναι να διακτινιστούμε πίσω στη δεκαετία του 1980 όταν οι τράπεζες έδιναν επιτόκια καταθέσεων 20-24% και οι γονείς μας διπλασίαζαν τις καταθέσεις τους σε λιγότερο από 4 χρόνια!!
Ωραία χρόνια!!!

Εγώ πάντως που απλά ψωνίζω με την πιστωτική μου κάρτα και έκανα και κάτι εξάμηνες προθεσμιακές μέσα σε ένα χρόνο μάζεψα τόσους πόντους και μίλια που έχω εξοικονομήσει ήδη μερικές εκατοντάδες ευρώ από ακριβά εισιτήρια τελευταίας στιγμής που θα τα χρυσοπλήρωνα διαφορετικά.
Πλέον έγινε διασκεδαστικό και αποδοτικό χόμπι η συλλογή πόντων απλά με αγορές που θα έκανα.
Ούτε υπερβολές, ούτε προϊόντα με καπέλο από Κώτσο, ούτε τρόφιμα από ΑΒ πλέον...

paefstra

Member
Δίκιο έχεις!
Αλλά ο μόνος τρόπος για να αυξήσουμε τα λεφτά μας κατά 20% εμείς οι μισθωτοί είναι να διακτινιστούμε πίσω στη δεκαετία του 1980 όταν οι τράπεζες έδιναν επιτόκια καταθέσεων 20-24% και οι γονείς μας διπλασίαζαν τις καταθέσεις τους σε λιγότερο από 4 χρόνια!!
Ωραία χρόνια!!!

Εγώ πάντως που απλά ψωνίζω με την πιστωτική μου κάρτα και έκανα και κάτι εξάμηνες προθεσμιακές μέσα σε ένα χρόνο μάζεψα τόσους πόντους και μίλια που έχω εξοικονομήσει ήδη μερικές εκατοντάδες ευρώ από ακριβά εισιτήρια τελευταίας στιγμής που θα τα χρυσοπλήρωνα διαφορετικά.
Πλέον έγινε διασκεδαστικό και αποδοτικό χόμπι η συλλογή πόντων απλά με αγορές που θα έκανα.
Ούτε υπερβολές, ούτε προϊόντα με καπέλο από Κώτσο, ούτε τρόφιμα από ΑΒ πλέον...
Μονο που το κανω 15 χρονια τωρα, οχι 1 χρονο και μπουχτισα την τελευταια 5ετια να ειμαι πανω απο μια εφαρμογη για την "ευκαιριαρα".
Συνελαβα τον εαυτο μου να αμφιταλαντευεται αν πρεπει να αγορασω πλυντηριο προληπτικα πριν χαλασει γιατι ο Κωτσος δινει ×100 και γιατι εχει τα χρονακια του. Και ειπα "στοπ", ειναι διαστροφη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.056
Μέλη
39.779
Νεότερο μέλος
moroccosaharatour

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom