jimp
Member
Ευχαριστώ πολύ αγαπημένηΠηγα, το πάραγγειλα στον υπαλληλο, το πληρωσα και στην παραγγελια εβαλε την αποστολη. Ο,τι εχει το σαιτ παραγγελνεις, αρκει να πληρωσεις στο ταμειο τους.
Ευχαριστώ πολύ αγαπημένηΠηγα, το πάραγγειλα στον υπαλληλο, το πληρωσα και στην παραγγελια εβαλε την αποστολη. Ο,τι εχει το σαιτ παραγγελνεις, αρκει να πληρωσεις στο ταμειο τους.
Η ατιγμή που όλοι περιμέναμε !!! https://el.aegeanair.com/milesandbonus/news/2025/abv_online_points_conversion/
Πώς τα κατάφερες;;; Εγώ προσπαθώ από χθες!έχει καταφερει κανεις να κανει μετατροπή; σε χρεωστικη εγινε κανονικα, στην aegean bonus visa premium μου πετάει error
500 - Internal Error
(μετά απο πολλές προσπάθειες τα καταφερα)
Και εγω εγινε κανονικα 1 του μηνα !Εκανα πανευκολα 1η Ιουλη.
Πώς τα κατάφερες;;; Εγώ προσπαθώ από χθες!
Δοκιμάστε αργά το βράδυ που ίσως χαλαρώνει κάπως το σύστημα, επίσης και σε 'μένα κατά τη διάρκεια της ημέρας ήταν ανέφικτο, έβγαζε error όσες φορές κι αν προσπάθησα.Κ εμένα error μου βγάζει. Έχω την παλιά aegean bonus visa
Είναι σύνηθες φαινόμενο. Στην εισαγωγή της κάρτας αντέγραφε την και σε ενδεχόμενη αποτυχία την κολλάς χωρίς να χρειαστεί να την πληκτρολογήσεις ξανά. Παλιότερα μου το έκανε και 5 φορές πριν καταφέρω να περάσω τους πόντους. Τώρα διορθώθηκε σχετικά.Πώς τα κατάφερες;;; Εγώ προσπαθώ από χθες!