Alpha bank bonus

giannis228

Member
Είναι σύνηθες φαινόμενο. Στην εισαγωγή της κάρτας αντέγραφε την και σε ενδεχόμενη αποτυχία την κολλάς χωρίς να χρειαστεί να την πληκτρολογήσεις ξανά. Παλιότερα μου το έκανε και 5 φορές πριν καταφέρω να περάσω τους πόντους. Τώρα διορθώθηκε σχετικά.
Σήμερα βγάζει αδυναμία αναγνώρισης κάρτας.
ακριβως! συμβαινει συχνα αλλα με τη δευτερη τριτη φορα γινεται

kirmis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
έχει καταφερει κανεις να κανει μετατροπή; σε χρεωστικη εγινε κανονικα, στην aegean bonus visa premium μου πετάει error
500 - Internal Error

(μετά απο πολλές προσπάθειες τα καταφερα)
Ίδιο μήνυμα λάθους έπαιρνα και εγώ όταν έγραφα τους πόντους προς μετατροπή "90.000" αντί για "90000".

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Ναι, εμένα. Από χθες προσπαθούσα. Ακόμα κ στις 2 το βράδυ που μπήκα αυτό μου εμφανιζόταν. Επιτέλους, μόλις έγινε η μετατροπή.
Αυτό πήγα να γράψω και εγώ. Μόλις έγινε η μετατροπή.

Xriz

Member
Με την πρώτη το πηρε χτες το πρωί κατά τις 11 πάντως σε εμένα στην πριμιουμ

paefstra

Member
Χθες εβγαλα ενα εισιτηριο με 45.000 bonus. Ακομη δεν τα τραβηξε απο τον κουβα μου. Το εισιτηριο εχει εκδοθει κανονικα, φαινεται στις κρατησεις, πληρωθηκε κλπ.
(Εν τω μεταξυ οποτε εκλεινα με bonus τα τραβουσε καναδυο φορες και τα επεστρεφε ωσπου να ολοκληρωθει η κρατηση και να γινει η τελικη αφαιρεση. Ουτε αυτο, καμια κινηση τωρα).
Το εχει παθει κανεις αλλος αυτο?

pan82

Member
Χθες εβγαλα ενα εισιτηριο με 45.000 bonus. Ακομη δεν τα τραβηξε απο τον κουβα μου. Το εισιτηριο εχει εκδοθει κανονικα, φαινεται στις κρατησεις, πληρωθηκε κλπ.
(Εν τω μεταξυ οποτε εκλεινα με bonus τα τραβουσε καναδυο φορες και τα επεστρεφε ωσπου να ολοκληρωθει η κρατηση και να γινει η τελικη αφαιρεση. Ουτε αυτο, καμια κινηση τωρα).
Το εχει παθει κανεις αλλος αυτο?
Σε μένα αρχές Απριλίου είχα βγάλει ξεχωριστά δύο εισιτήρια 32000 bonus το καθένα και μου χρέωσε μόνο το ένα, έκανε καμιά δεκαριά +/- όπως πάντα αλλά στο τέλος το ισοφάρισε και δε μου χρέωσε για το ένα ποτέ τους 32000 πόντους. Απλά τώρα που το λες είχα σκεφτεί ότι μπλόκαρε στο σύστημα από τα πολλά +/- αλλά πιθανόν όλα τα +/- να ήταν από το ένα εισιτήριο και το άλλο να μην έκανε καμιά κίνηση, το μόνο που θυμάμαι είναι ότι στο πρώτο αφαίρεσε κανονικά τους πόντους το είδα και στο δεύτερο δεν αφαίρεσε ποτέ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.091
Μέλη
39.835
Νεότερο μέλος
rikios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom