Ολλανδία Amsterdam

noobtraveller

Member
Μηνύματα
115
Likes
350
Ξέχασα να ευχαριστήσω το travelstories και τα μέλη του που γράφουν τακτικά tips για πόλεις του εξωτερικού.Με τις συμβουλές από το forum ,αλλά και από μέλη ,δυστυχώς δεν θυμάμαι ονόματα,μιας και μου μεταφέρθηκαν από άλλο άτομο εδώ μέσα,έκαναν τόσο το ταξίδι στο Άμστερνταμ ,όσο και στη Ρώμη ,αλλά και σε παλαιότερα ταξίδια ,μια ευχάριστη εμπειρία.

Τέλειος και εδώ! Έκανες καλή δουλειά φωτογραφικά και στο Άμστερνταμ. Κορυφαίες φωτογραφίες.
Θύμισε μου τι εξοπλισμό έχεις?

Πάντως 9 μήνες μετά το ταξίδι μου στο Άμστερνταμ, εξακολουθώ να θεωρώ την πόλη μέτρια. Το ένιωσα και τότε αλλά και τόσους μήνες μετά αυτή την αίσθηση έχω. Το ότι είναι ζωηρή και νεανική πόλη θα το δεχόμουν σαν θετικό αν κι εγώ ξημεροβραδιαζόμουν στα μπαρ, ήμουν με μια μπύρα στο χέρι, και μου άρεσε η έξαλλη διασκέδαση στους δρόμους. Αρχιτεκτονικά μου αρέσει πολύ όμως αν και όπως έχω ξαναπεί μετά από λίγες ώρες βλέπεις παντού το ίδιο πράγμα.
Η βίβλος σου για την Ολλανδία με βοήθησε και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ,αλλά και στο γράψιμο της ιστορίας (στους τίτλους των φωτογραφιών και στις ονομασίες ,δε θυμόμουν τα μέρη ) .Ομοίως η ζωηρή νυχτερινή ζωή μου άρεσε ,προσπάθησα σε κάποια σημεία να κρατήσω αποστάσεις στο γράψιμο,γιατί προφανώς σε πολλούς ενδέχεται να μην αρέσει αυτό το στιλ διασκέδασης.

Νομίζω είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες που έχω δει στο φόρουμ μέχρι τώρα!
Ίσως καλύτερες, και από τις επίσης δικές σου φωτογραφίες της Βενετίας. Δεν μπορώ να αποφασίσω.
Δηλαδή αν είχες μεγαλύτερη εμπειρία τί θα βλέπαμε?
Σε ευχαριστούμε για το υπερθέαμα!
Ευχαριστώ πολύ . Νομίζω βελτιώθηκα λίγο στα τελευταία ταξίδια ,αλλά η Βενετία είναι η Μέκκα των φωτογράφων :) .Υπάρχουν πολλά μέλη που έχουν εκπληκτικό γράψιμο με πολλές λεπτομέρειες ,οπότε και φωτογραφίες κινητού να βγάλουν ,το νόημα της ιστορίας δένει αρμονικά και άνετα από τις φωτογραφίες τους.
 

Elena2508

Member
Μηνύματα
660
Likes
1.641
Επόμενο Ταξίδι
Γερμανία
Ονειρεμένο Ταξίδι
N. Υόρκη
Ευτυχώς που είσαι "ερασιτέχνης με μικρή εμπειρία" και τράβηξες αυτές τις φωτογραφίες, γιατί αλλιώς θα μας δημιουργούσες ψυχολογικά προβλήματα...
Τι να πω τώρα... Με τις λίγες γνώσεις που έχω, μπορώ να ομολογήσω ότι οι φωτογραφίες σου είναι εξαιρετικές από πολλές απόψεις!!
Επίσης, είναι δεδομένη η ελάχιστη έως μηδαμινή επεξεργασία που τις έχει κάνει.
Έχεις δυνατό εξοπλισμό, αλλά ξέρεις και να τον αξιοποιείς!!
Μας χάρισες πολύ όμορφες εικόνες!! Περιμένω την επόμενη ιστορία σου.
 

escursione

Member
Μηνύματα
1.216
Likes
3.461
Επόμενο Ταξίδι
πουθενά λόγω κορονοϊού
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΙΟΡΔΑΝΙΑ
noobtraveller για όλους εμάς που δεν μπορούμε να αγοράσουμε μία καλή μηχανή, προτείνω να μας ενοικιάζεις τη δικιά σου!! :lol:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
30.894
Μηνύματα
743.745
Μέλη
35.571
Νεότερο μέλος
Nikosk2010

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom