Athens Photo Marathon [15.10.2017]

roda

Member
Μηνύματα
10
Likes
2
Mία ξεχωριστή Κυριακή στην πόλη! Mια γιορτή για τη φωτογραφία...

Μαραθώνιος Φωτογραφίας στην Αθήνα
Tελευταίες ημέρες εγγραφών

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 15 Οκτωβρίου
Διάρκεια δράσης: 11:00-18:00
Σημείο εκκίνησης: Μουσείο Μπενάκη (Κτήριο οδού Πειραιώς)
ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή

Το Athens Photo Marathon, η μεγαλύτερη ανοιχτή φωτογραφική διοργάνωση διαγωνιστικού χαρακτήρα στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017.

Σε μια εποχή που η εικόνα αποτελεί κύριο μέσο επικοινωνίας και μετάδοσης μηνυμάτων, το Athens Photo Marathon με γενικό μότο "We are all photographers", καλεί τους φίλους της φωτογραφίας σε ένα ξεχωριστό και ανοιχτό σε όλους φωτογραφικό δρώμενο στην πόλη.

Με κοινή γλώσσα τη φωτογραφία και όχημα τη φωτογραφική τους μηχανή, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σ’ έναν «μαραθώνιο», προσεγγίζοντας μέσα από τη δική τους οπτική, σε διάστημα έξι ωρών, τέσσερα θέματα, με επίκεντρο την πόλη.

Το Athens Photo Μarathon ξεφεύγει από τα όρια ενός συμβατικού διαγωνισμού, προτείνοντας να δούμε την πόλη που ζούμε, την πόλη που αλλάζει, με άλλο βλέμμα. Μοναδική προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι η διάθεση για πειραματισμό, έκφραση και δημιουργία.

Η φετινή διοργάνωση κορυφώνεται με την ανάδειξη των καλύτερων συμμετοχών και την ειδική έκθεση με τις φωτογραφίες που διακρίθηκαν, στο Μουσείο Μπενάκη, στο πλασίο του Athens Photo Festival 2018. Οι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν βραβεία συνολικής αξίας €9.000.

Το Athens Photo Marathon διοργανώνεται από το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας με την υποστήριξη της Nikon, στο πλαίσιο του Athens Photo Festival 2017, το οποίο πραγματοποιείται με δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.



Η συμμετοχή στο Athens Photo Marathon είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.photomarathon.gr.
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.110
Μηνύματα
880.635
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom