gioannis13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου πετάει αεροπλάνο...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Πάμε για ύπνο, Κατερίνα, πάμε ν' αλλάξουμε ζωή, να δούμε όνειρ' από κείνα που τελειώνουν το πρωί.... 

Η απόλυτη κοροϊδία... Πτήση που έκλεισα προσφάτως και κόστιζε μέχρι πριν λίγες μέρες 72 ευρώ, σήμερα, μετά την έκπτωση έχει....88!Προχθές είχε ανέβει στα 111....Εγώ δεν κλείνω ποτέ black friday για Απρίλιο αλλά έλα που μου ακύρωσε η easyjet την πτήση επιστροφής και άλλαξα το πρόγραμμα και έπρεπε να κλείσω από Μαδρίτη.
Μου έδειχνε 115 ευρώ και με σταματάει στην πληρωμή η μπιπ, και τελικά τα πλήρωσα 140 γιατί δεν είχα κι άλλη επιλογή. Ηλιθιοτητες 10% έκπτωση έκανε από την τιμή που έβγαζε μια βδομάδα πριν.
Ενημερωτικά την πτήση Αθήνα Σεβίλλη που είχα κλείσει τον Ιούλιο 87 ευρώ πριν την black Friday την είχε βάλει 170 ευρώ! Ευτυχώς που δεν ακυρώθηκε κι αυτή
Παρομοίως για Αίγυπτο. 20% επάνω σήμερα. Θα κλείσω όμως μάλλον το Θεσσαλονίκη - Αθήνα για την κοπή της πίτας σας που είναι συμπαθητικό.Είχα κλείσει για Κωνσταντινούπολη Απρίλιο με SKY 2 ατομα 165 € και σήμερα έχει 285.
Δεν το αλλαζω το Κτελ. Παμφθηνο, γρηγορο, παιρνω και βαλιτσαρα, εχει βραδινο να κερδισω μια μερα, σε αφηνει μετρο Μεταξουργειο και κερδιζεις 1 ωρα αντι να ερθεις απο αεροδρομιο. Κοιταζω ξανακοιταζω που θελω συγκεκριμενες ημερομηνιες, ακομη και με τα 20ευρα του next δεν συμφερει το αεροπλανο πσκ.Θα κλείσω όμως μάλλον το Θεσσαλονίκη - Αθήνα για την κοπή της πίτας σας που είναι συμπαθητικό.
Από μένα απέχει πολύ το ΚΤΕΛ, είμαι πιο κοντά στο αεροδρόμιο. Εξαργύρωσα κάτι χαζομίλια που θα έληγαν και το πήρα με 54 ευρω. Ατσαλάκωτη θα σας έρθωΔεν το αλλαζω το Κτελ. Παμφθηνο, γρηγορο, παιρνω και βαλιτσαρα, εχει βραδινο να κερδισω μια μερα, σε αφηνει μετρο Μεταξουργειο και κερδιζεις 1 ωρα αντι να ερθεις απο αεροδρομιο. Κοιταζω ξανακοιταζω που θελω συγκεκριμενες ημερομηνιες, ακομη και με τα 20ευρα του next δεν συμφερει το αεροπλανο πσκ.
Δεν ληγουν τα μιλια. Πες μου οτι δεν εξσργυρωσες miles and cash εστω.Από μένα απέχει πολύ το ΚΤΕΛ, είμαι πιο κοντά στο αεροδρόμιο. Εξαργύρωσα κάτι χαζομίλια που θα έληγαν και το πήρα με 54 ευρω. Ατσαλάκωτη θα σας έρθω![]()
Έχουμε ημερομηνία για την πίτα της Αθήνας;Παρομοίως για Αίγυπτο. 20% επάνω σήμερα. Θα κλείσω όμως μάλλον το Θεσσαλονίκη - Αθήνα για την κοπή της πίτας σας που είναι συμπαθητικό.