Black Friday 2025

nick07

Member
Της πλακας προσφορες. Σε ημερομηνιες που ειχε 70-80 ευρω με μιλια 600 σε flex τωρα εχει αρχικη 130 ευρω με 1000 μιλια σε flex και μετα το 70%..πληρωνεις 61 ευρω. Κλεινεις στα 61 ευρω εισιτηριο που κοστιζε 70-80 πριν το... 70% κ αμα χρειαστεις να αλλαξεις μετα παιζει να κανει το εισιτηριο 90 ευρω χωρις προσφορα κ να πρεπει να πληρωσεις αλλα 70-80 ευρω διαφορα ναυλου για να αλλαξεις!
Και του χρονου με υγεια, καλο βραδυ!

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Εγώ δεν κλείνω ποτέ black friday για Απρίλιο αλλά έλα που μου ακύρωσε η easyjet την πτήση επιστροφής και άλλαξα το πρόγραμμα και έπρεπε να κλείσω από Μαδρίτη.
Μου έδειχνε 115 ευρώ και με σταματάει στην πληρωμή η μπιπ, και τελικά τα πλήρωσα 140 γιατί δεν είχα κι άλλη επιλογή. Ηλιθιοτητες 10% έκπτωση έκανε από την τιμή που έβγαζε μια βδομάδα πριν.
Ενημερωτικά την πτήση Αθήνα Σεβίλλη που είχα κλείσει τον Ιούλιο 87 ευρώ πριν την black Friday την είχε βάλει 170 ευρώ! Ευτυχώς που δεν ακυρώθηκε κι αυτή

katerina**

Member
Εγώ δεν κλείνω ποτέ black friday για Απρίλιο αλλά έλα που μου ακύρωσε η easyjet την πτήση επιστροφής και άλλαξα το πρόγραμμα και έπρεπε να κλείσω από Μαδρίτη.
Μου έδειχνε 115 ευρώ και με σταματάει στην πληρωμή η μπιπ, και τελικά τα πλήρωσα 140 γιατί δεν είχα κι άλλη επιλογή. Ηλιθιοτητες 10% έκπτωση έκανε από την τιμή που έβγαζε μια βδομάδα πριν.
Ενημερωτικά την πτήση Αθήνα Σεβίλλη που είχα κλείσει τον Ιούλιο 87 ευρώ πριν την black Friday την είχε βάλει 170 ευρώ! Ευτυχώς που δεν ακυρώθηκε κι αυτή
Η απόλυτη κοροϊδία... Πτήση που έκλεισα προσφάτως και κόστιζε μέχρι πριν λίγες μέρες 72 ευρώ, σήμερα, μετά την έκπτωση έχει....88!Προχθές είχε ανέβει στα 111....

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Είχα κλείσει για Κωνσταντινούπολη Απρίλιο με SKY 2 ατομα 165 € και σήμερα έχει 285.
Παρομοίως για Αίγυπτο. 20% επάνω σήμερα. Θα κλείσω όμως μάλλον το Θεσσαλονίκη - Αθήνα για την κοπή της πίτας σας που είναι συμπαθητικό.

paefstra

Member
Θα κλείσω όμως μάλλον το Θεσσαλονίκη - Αθήνα για την κοπή της πίτας σας που είναι συμπαθητικό.
Δεν το αλλαζω το Κτελ. Παμφθηνο, γρηγορο, παιρνω και βαλιτσαρα, εχει βραδινο να κερδισω μια μερα, σε αφηνει μετρο Μεταξουργειο και κερδιζεις 1 ωρα αντι να ερθεις απο αεροδρομιο. Κοιταζω ξανακοιταζω που θελω συγκεκριμενες ημερομηνιες, ακομη και με τα 20ευρα του next δεν συμφερει το αεροπλανο πσκ.

Last edited:

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Δεν το αλλαζω το Κτελ. Παμφθηνο, γρηγορο, παιρνω και βαλιτσαρα, εχει βραδινο να κερδισω μια μερα, σε αφηνει μετρο Μεταξουργειο και κερδιζεις 1 ωρα αντι να ερθεις απο αεροδρομιο. Κοιταζω ξανακοιταζω που θελω συγκεκριμενες ημερομηνιες, ακομη και με τα 20ευρα του next δεν συμφερει το αεροπλανο πσκ.
Από μένα απέχει πολύ το ΚΤΕΛ, είμαι πιο κοντά στο αεροδρόμιο. Εξαργύρωσα κάτι χαζομίλια που θα έληγαν και το πήρα με 54 ευρω. Ατσαλάκωτη θα σας έρθω ;)

paefstra

Member
Από μένα απέχει πολύ το ΚΤΕΛ, είμαι πιο κοντά στο αεροδρόμιο. Εξαργύρωσα κάτι χαζομίλια που θα έληγαν και το πήρα με 54 ευρω. Ατσαλάκωτη θα σας έρθω ;)
Δεν ληγουν τα μιλια. Πες μου οτι δεν εξσργυρωσες miles and cash εστω.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Παρομοίως για Αίγυπτο. 20% επάνω σήμερα. Θα κλείσω όμως μάλλον το Θεσσαλονίκη - Αθήνα για την κοπή της πίτας σας που είναι συμπαθητικό.
Έχουμε ημερομηνία για την πίτα της Αθήνας;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.288
Μέλη
39.964
Νεότερο μέλος
rendouan1

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα