Black Friday 2025

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία

Vicks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εντός Ευρώπης
Ταξίδι-Όνειρο
Καμπότζη-Λάος-Βιετνάμ
Είχα κλείσει για Κωνσταντινούπολη Απρίλιο με SKY 2 ατομα 165 € και σήμερα έχει 285.
Καλά, δεν υπάρχει. Το ίδιο εισιτήριο που είχα κλείσει πριν κανένα μήνα για Κωνσταντινούπολη Απρίλιο με 65€, η sky το έχει τώρα πάνω από 300.

PhysioDuck

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είναι τόσο πολλά...
Ταξίδι-Όνειρο
Warwick, NY
Στη skyscanner, μου βγάζει εισιτήρια μέσω booking, κανένα 10άρικο πιο κάτω από την Aegean. Έχει κλείσει κανείς από εκεί; Πήγαν όλα καλά;

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Με μια γρήγορη ματιά πάντως κι εγώ βλέπω πως σε άλλες προσφορές είχαν πολύ καλύτερες ευκαιρίες, ειδικά η Aegean. Ίδιες τιμές με τις κανονικές τους βλέπω σήμερα.

Vicks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εντός Ευρώπης
Ταξίδι-Όνειρο
Καμπότζη-Λάος-Βιετνάμ
Στη skyscanner, μου βγάζει εισιτήρια μέσω booking, κανένα 10άρικο πιο κάτω από την Aegean. Έχει κλείσει κανείς από εκεί; Πήγαν όλα καλά;
Ναι, έχω κλείσει δύο φορές, μία για εξωτερικό και πρόσφατα για Θεσσαλονίκη, όλα καλά. Αν και γενικά κλείνω απευθείας από τις αεροπορικές, η τιμή ήταν καλύτερη και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τη θεωρώ αξιόπιστη πλατφόρμα.

nick07

Member
Απ οτι ειδα εχει ελαχιστες καλες ευκαιριες τον ενα μηνα που εχει το 70% για οποιον ταξιδευει καθημερινες κ οχι ΠΣΚ σε προορισμους που δεν πετανε low cost. Κατα λοιπα μεγαλη μουφα η φαση. Κι αλλες χρονιες μυριζομασταν πως ειχαν ανεβασει τις τιμες πριν τη BF, φετος παραειναι εξωφθαλμο. Ειχα τσεκαρει ημερομηνια για να βγαλω ταξιδι με Aegean τελικα εκλεισα με wizz. Οκ εχει τα ρισκα της η wizz αλλα εκλεισα και στο 40% της τιμης που ειχε η Aegean μετα το - 70% μαζι με αποσκευη, αμα παει στραβα-πηγε!

panosch1979

Member
Για ηρεμηστε λιγο ρε παιδια. Τους πηραμε απο τα μουτρα τους ανθρωπους (αεροπορικες εταιρειες). Μπορει να περιμενουν την travel tuesday (02/12) για να βγαλουν τις μεγαλες εκπτωσεις. Αθηνα-Ν. Υορκη 15€, Αθηνα_Λονδινο 8€, Αθηνα-Παρισι 20€ (αυτη θα ειναι μπιζνες, εξ ου και η μεγαλυτερη τιμη).
:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.288
Μέλη
39.964
Νεότερο μέλος
rendouan1

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα