Black Friday 2025

georgi d

Member
Δεν το αλλαζω το Κτελ. Παμφθηνο, γρηγορο, παιρνω και βαλιτσαρα, εχει βραδινο να κερδισω μια μερα, σε αφηνει μετρο Μεταξουργειο και κερδιζεις 1 ωρα αντι να ερθεις απο αεροδρομιο. Κοιταζω ξανακοιταζω που θελω συγκεκριμενες ημερομηνιες, ακομη και με τα 20ευρα του next δεν συμφερει το αεροπλανο πσκ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 25/11/2025 - Νέα προσφορά e-value στη γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα | Hellenic Train να σε ρωτήσω γιατί εσύ πιάνεις τα πουλιά στον αέρα τι κερδίζουμε εδώ;
Ας πούμε ότι το εισιτήριο έχει μια τιμή 45 ευρώ πόσο θα πληρώσω;

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Περιμένω έναν να μας πει ότι έκλεισε με χαμηλότερη τιμή...
Εγώ, εγώ!!!!!
Λοιπόν....εξηγούμαι.... Δεν έχω κλείσει ποτέ εισιτήριο black friday γιατί δεν κάνω ποτέ μακροχρόνιο προγραμματισμό για τα ταξίδια μου.
Αυτήν την φορά όμως με ανάγκασαν οι συνθήκες...
Στις 30/1/2026 έχουμε ορκωμοσία στο Παρίσι και 2 μήνες τώρα που γνωρίζω την ημερομηνία παρακολουθούσα τις τιμές των πτήσεων Θεσσαλονίκη προς Παρίσι για ταξίδι 3-4 ημερών. Οι τιμές ήταν εξωφρενικές γιατί πετάνε μόνο 2 εταιρείες απευθείας από Θεσσαλονίκη σε ημέρες που δεν βόλευαν. Ακόμη και με ryanair με χειραποσκευή 10 kg η τιμή ήταν στα 220 €/άτομο για τις 2 πτήσεις. Η δε transavia επίσης πολύ ακριβή για την επιστροφή που βόλευε γαιτί η αναχώρηση ήταν οριακή και δεν θα την επέλεγα. Η απευθείας πτήση μόνο της επιστροφής έβγαινε 160€ /άτομο!!
Η επιλογή της aegean μέσω Αθηνών και επιστροφή 1/2 μέσω της Φρανφούρτης ήταν αρχικά μονόδρομος γιατί είχε πτήσεις στις ημερομηνίες που θέλαμε και έβγαινε το εισιτήριο στα 481 €/άτομο (flex) με την μεσημεριανή όμως πτήση από Αθήνα γιατί με την πρωινή ήταν πολύ υψηλότερη η τιμή.
Ετσι περίμενα να δω πτώση τιμών μήπως και επιλέξω την aegean.

Χθες το βράδυ αφού προσπάθησα να συνδεδεθώ ανεπιτυχώς 3-4 φορές βρήκα τις ίδιες πτήσεις αλλά με comfortflex ναύλο στα 357 €/άτομο που περιλαμβάνει: 4 πτήσεις με βαλίτσα 23kg, θέσεις upfront και 7.124 μίλια/μέλος!!!
Να τονίσω ότι ο comfortflex ναύλος διέφερε από τον flex μόνο 10 €/πτήση με την σημερινή προσφορά και έδινε άπειρα μίλια!
Είχα και το κουπόνι 1+1 από την Aegean premium visa που ήθελα να το χρησιμοποιήσω και εξοικονόμησα 255 € από το εισιτήριο του 2ου επιβάτη!
Ετσι τα εισιτήρια μας βγήκαν τελική τιμή 230 €/άτομο comfortflex με αναχώρηση με τις πρωινές ακριβές πτήσεις από Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
Me transavia με χειραποσκευή έβγαινε το εισιτήριο στα 273 € /άτομο με τον κίνδυνο να χάσουμε την ορκομωσία γιατι έφτανε πολύ αργά το προηγούμενο βράδυ.

Συμπεράσματα:
1. Όντως οι πτήσεις με Aegean ήταν πολύ φθηνότερες σε σχέση με 2 μήνες πριν για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες που έψαχνα για όλες τις επιλογές που είχα. Ειδικά ο ναύλος flex και comfortflex είχε πολύ μεγάλη έκπτωση!
2. Θα πάρω 7.124 μίλια με τα οποία θα ανανεώσω και θα διατηρήσω την silver βαθμίδα μου για άλλους 18 μήνες (όχι ότι καιγόμουν για αυτό). :)
3. Έκανα απόσβεση την συνδρομή της Aegean premium visa με εξοικονόμηση 255 €!
4. Έχω επιλογή να αλλάξω το εισιτήριο μου όποτε θέλω εάν κάτι στραβώσει.
5. Τι στο καλό γίνεται τέλος Γενάρη στο Παρίσι και η πτήση που έκλεισα από Αθήνα ήταν σχεδόν γεμάτη; :shock: Παίζει καμία ελληνική ομάδα Τετάρτη 28/1/26 ή την Πέμπτη 29/1;
Screenshot_2025-11-28-03-04-43-016_com.aegean.airlines.prod.jpg

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Είναι γεγονός πως οι μεγαλύτερες προσφορές παίζουν στα ταξίδια έως τον Μάρτιο, εγώ που κοιτάω για αργότερα δε βλέπω κάτι να με ψήνει. Προσφορά 300 ευρώ πήγαινε - έλα Γαλλία δε τη λες, οπότε καταλήγω να κάνω ότι έκανα πάντα, να μη κλείσω και να περιμένω την επόμενη προωθητική ενέργεια τέλος Γενάρη.

vanda

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ και Αργεντινή
είχαν πει 8 Φλεβάρη. Αν έκανα λάθος θα κάνω απλά βόλτα στην πρωτεύουσα.
Στην Αθήνα, έχουμε συμφωνήσει να κόβουμε την πίτα το πρώτο Σάββατο του Φεβρουαρίου, άρα στις 7 Φεβρουαρίου φέτος.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εγώ πάλι την πάτησα σα χάνος. Ήθελα να κλείσω 20 Μαρτίου, όπως πήγαινα στο αεροδρόμιο είδα από το κινητό τιμή με Aegean €80 όταν ο ανταγωνισμός είχε €74, και επειδή μέχρι να το δω έφτασα και περνούσα security, το άφησα για να το κλείσω αμέσως μετά. Πήγα στο lounge, άνοιξα το laptop, και βλέπω την τιμή να έχει ανέβει στα €100. Κοιτάω και από το κινητό, και βλέπω ακόμα €80. ΟΚ λέω, θα το κλείσω από το κινητό. Και το έκλεισα. Και μετά κατάλαβα ότι η διαφορά ήταν επειδή έκλεισα για 20 Φεβρουαρίου αντί για 20 Μαρτίου.... Και μετά έδωσα άλλα €64 στην Aegean για την αλλαγή.... (€41 διαφορά ναύλου και €23 τηλεφωνικού κέντρου. Ευτυχώς δε με χρέωσαν το penalty αλλαγής του light γιατί το λάθος ήταν εμφανές και άμεσο. Είναι αστείο πόσο γρήγορα μέσα στη μέρα σκαρφαλώνουν οι τιμές (είχε περάσει τα €120 όταν έκανα τη διόρθωση...)

Υ.Γ. Στο SKG οι μπάρες στο security δεν ανοίγουν όταν φτάσεις πολλές ώρες πριν την πτήση, αλλά μιλάτε στο προσωπικό και σας ανοίγουν αυτοί.

duty_free

Member
Περιμένω έναν να μας πει ότι έκλεισε με χαμηλότερη τιμή...
εκλεισα μολις μια αιγυπτο και ενα ιράκ

45% μείον στην πρώτη, 23% μείον στο δευτερο
μαρ + φεβ οι μηνες των πτησεων

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
εκλεισα μολις μια αιγυπτο και ενα ιράκ

45% μείον στην πρώτη, 23% μείον στο δευτερο
μαρ + φεβ οι μηνες των πτησεων
45% μείωση από πότε; Γιατί εγώ έχω κλείσει για Μάρτιο από τον Αύγουστο και σήμερα είναι 60 ευρώ επάνω!

duty_free

Member
45% μείωση από πότε; Γιατί εγώ έχω κλείσει για Μάρτιο από τον Αύγουστο και σήμερα είναι 60 ευρώ επάνω!
ειχα αρχίσει να ψαχνω και να κρατώ σκρίνσοτς, εδω και κάνα μηνα, ενάμισυ...

Last edited:

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο

AntRo

Member
Ταξίδι-Όνειρο
All over the world
Παντως εγω που τους τελευταιους 2 μηνες ειχα ελεγξει τις τιμες για συγκεκριμενους προορισμους και συγκεκριμενες περιοδους σε καποιες περιπτωσεις οι τιμες στο black friday ηταν πιο ακριβες. Εγω εκλεισα Βαρσοβια πηγαινε-ελα μεσα Μαρτιου με Aegean 90€/ατομο

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.290
Μέλη
39.966
Νεότερο μέλος
Νομός Δράμας - Χ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα