Με aegean?Ειδα οτι εχει λιγο κουλες ωρες φτανει 11 το βραδυ οποτε τζαμπα η μερα και επιστροφη μεσανυχτα και ξημερωματα ΑθηναΚαλησπέρα στην ομάδα , έκλεισα σήμερα για Λισαβώνα από Θες/νίκη απλή μετάβαση με 130€ flex σε καλες ωρεσ ,μου έδωσε και 2300 μίλια για καλοκαίρι.
Παιδια και εγω απογοητευτικα παλι.Βρηκατε κατι?Μονο για Γεναρη ,Φλεβαρη εχει χαμηλες τιμες κατω απο 100 ευρω δηλαδη.Ψαχνω για Μαιο ,Ιουνιο
Βρηκα τρελη προσφορα Λισαβονα στο package πτηση+ ξενοδοχειο 5στερο με βαλιτσα 200 ευρω ολα μαζι,αλλα ειναι για Οκτωβρη ,να το τσιμπησω λετε ,η παραειναι νωριςΕιναι flexible ομως
Εννοείται να το τσιμπήσεις, δε χάνονται αυτά!Βρηκα τρελη προσφορα Λισαβονα στο package πτηση+ ξενοδοχειο 5στερο με βαλιτσα 200 ευρω ολα μαζι,αλλα ειναι για Οκτωβρη ,να το τσιμπησω λετε ,η παραειναι νωρις
Τα πακετα τα διαφημιζουν γενικα ως flex αλλα τα ψιλα γραμματα δεν ειναι και τοσο ομορφα. Παραθετω τους ορους παρακατω κι απο εμενα ειναι οχι.Παιδια και εγω απογοητευτικα παλι.Βρηκατε κατι?Μονο για Γεναρη ,Φλεβαρη εχει χαμηλες τιμες κατω απο 100 ευρω δηλαδη.Ψαχνω για Μαιο ,Ιουνιο
Βρηκα τρελη προσφορα Λισαβονα στο package πτηση+ ξενοδοχειο 5στερο με βαλιτσα 200 ευρω ολα μαζι,αλλα ειναι για Οκτωβρη ,να το τσιμπησω λετε ,η παραειναι νωριςΕιναι flexible ομως