Brussels Airlines Brussels Airlines - Πληροφορίες

alice~

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Καλησπέρα παιδιά, στο τσεκ ιν μια φίλη μου, ενώ έχει δυο μικρα ονόματα, έδωσε μόνο το ένα. Θα υπάρχει πρόβλημα; Γιατί στην ιστοσελίδα, η εταιρεία λέει ότι δεν μπορεί να αλλάξει το όνομα, παρά μονο δυο γράμματα, αν υπάρχει τυπογραφικό…

vanda

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ και Αργεντινή

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Έχει ταξιδέψει κάποιος με μίλια; Μου την βγάζει σαν επιλογή για ταξίδι στις Βρυξέλλες που θέλουμε ενώ με Aegean δεν δίνει διαθεσιμότητα.

mourohavlos

Member
Έχει ταξιδέψει κάποιος με μίλια; Μου την βγάζει σαν επιλογή για ταξίδι στις Βρυξέλλες που θέλουμε ενώ με Aegean δεν δίνει διαθεσιμότητα.
Ναι, αλλά όχι προς/από Ελλάδα. Υπερβολικά υψηλοί φόροι (όπως όλος ο όμιλος Lufthansa)

paefstra

Member
Συγγραφέας
Εχω παει Βελγιο απο Αιντχοβεν και Ντυσσελντορφ επειδη εβρισκα Aegean με μιλια. Μπορεις κι απο Λουξεμβουργο. Οι αποστασεις ειναι μικρες σχετικα και δεν θα φας 15.000 μιλια ανα διαδρομη και με τοσο ψηλους φορους.

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Ναι, αλλά όχι προς/από Ελλάδα. Υπερβολικά υψηλοί φόροι (όπως όλος ο όμιλος Lufthansa)
Εχω παει Βελγιο απο Αιντχοβεν και Ντυσσελντορφ επειδη εβρισκα Aegean με μιλια. Μπορεις κι απο Λουξεμβουργο. Οι αποστασεις ειναι μικρες σχετικα και δεν θα φας 15.000 μιλια ανα διαδρομη και με τοσο ψηλους φορους.
Δεν μου βγάζει καν δρομολόγια για κανένα από τα 2 μέρη παραπάνω...

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Πήγαινε έλα Βρυξέλλες 3 άτομα Business 360€ την περίοδο των Χριστουγέννων το θεωρείτε δηλαδή κακό deal ;

paefstra

Member
Συγγραφέας
Πήγαινε έλα Βρυξέλλες 3 άτομα Business 360€ την περίοδο των Χριστουγέννων το θεωρείτε δηλαδή κακό deal ;
Τρως παρα πολλα μιλια.
Οι φοροι ειναι σχεδον διπλασιοι σε σχεση με το business στην Aegean.

Αν ανταλλασσεις τοσα πολλα μιλια και τοσους πολλους φορους για να παρεις 3 βαλιτσαρες εξτρα (που δεν ξερω αν τις χρειαζεστε, εφοσον εχουν ολοι και τσαντα και χειραποσκευη) και δυο γευματα απο catering στο σαλονι, τοτε τα χρυσοπληρωνεις.

Αν ομως ειναι αναγκαιο να πεταξετε Βελγιο τα Χριστουγεννα, τοτε τι αλλο να κανεις. Θα τα σκασεις.

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Τρως παρα πολλα μιλια.
Οι φοροι ειναι σχεδον διπλασιοι σε σχεση με το business στην Aegean.

Αν ανταλλασσεις τοσα πολλα μιλια και τοσους πολλους φορους για να παρεις 3 βαλιτσαρες εξτρα (που δεν ξερω αν τις χρειαζεστε, εφοσον εχουν ολοι και τσαντα και χειραποσκευη) και δυο γευματα απο catering στο σαλονι, τοτε τα χρυσοπληρωνεις.

Αν ομως ειναι αναγκαιο να πεταξετε Βελγιο τα Χριστουγεννα, τοτε τι αλλο να κανεις. Θα τα σκασεις.
Δεν ξέρω εάν καταλαβαίνω κάτι λάθος από αυτά που γράφεις, πάντως στις 2 πτήσεις τα μίλια για Business είναι τα ίδια (25.000).

Αυτό που αλλάζει, είναι το κόστος με το ελα με την εν λόγο εταιρία να είναι ποιο ακριβή.

IMG_3836.jpeg
IMG_3835.jpeg

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.171
Μέλη
40.165
Νεότερο μέλος
calpomenfia1978