26 Απριλίου 2012 #1 T tas Member Μηνύματα 13 Likes 1 Ταξίδι-Όνειρο ιαπωνία,αφρική,τζαμάικα Για σας παιδιά.Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κέντρο bungee jumping στην Χαλκίδα εκτός από την Κόρινθο;Ευχαριστώ προαιρετικά.
Για σας παιδιά.Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κέντρο bungee jumping στην Χαλκίδα εκτός από την Κόρινθο;Ευχαριστώ προαιρετικά.
28 Απριλίου 2012 #2 T tas Member Μηνύματα 13 Likes 1 Ταξίδι-Όνειρο ιαπωνία,αφρική,τζαμάικα Κανείς ρε παιδία;
28 Απριλίου 2012 #3 Bahari Member Μηνύματα 1.848 Likes 1.484 Το "γκουγκλάρισα" και στο πρώτο αποτέλεσμα της αναζήτησης υπάρχουν όλα τα μέρη που μπορεί κανείς να κάνει bungee jumping: Greece Bungee Jumping: Information about Bungee Jumping in Greece and the Greek Islands
Το "γκουγκλάρισα" και στο πρώτο αποτέλεσμα της αναζήτησης υπάρχουν όλα τα μέρη που μπορεί κανείς να κάνει bungee jumping: Greece Bungee Jumping: Information about Bungee Jumping in Greece and the Greek Islands
28 Απριλίου 2012 #4 ThanasisU2 Member Μηνύματα 3.483 Likes 3.467 Επόμενο Ταξίδι Brno Ταξίδι-Όνειρο RTW το bungee στην Χαλκίδα είναι μάπα, εγώ έχω κάνει εδώ Liquid Bungy Team - Bungy Greece και το οποίο το συνιστώ ανεπιφύλακτα
το bungee στην Χαλκίδα είναι μάπα, εγώ έχω κάνει εδώ Liquid Bungy Team - Bungy Greece και το οποίο το συνιστώ ανεπιφύλακτα
28 Απριλίου 2012 #5 T tas Member Μηνύματα 13 Likes 1 Ταξίδι-Όνειρο ιαπωνία,αφρική,τζαμάικα ευχαριστώ.Μήπως ξες και από τιμές τι παίζει; γιατί δεν έχω ιδέα:roll:
28 Απριλίου 2012 #6 T tas Member Μηνύματα 13 Likes 1 Ταξίδι-Όνειρο ιαπωνία,αφρική,τζαμάικα είναι λίγο μακρυά τα Χανιά
28 Απριλίου 2012 #7 ThanasisU2 Member Μηνύματα 3.483 Likes 3.467 Επόμενο Ταξίδι Brno Ταξίδι-Όνειρο RTW ε Κόρινθο τότε, οι τιμές πάνω κάτω είναι φιξ, γύρω στα 60 με 70 η βουτιά και κάνα 10-20 ευρώ αν θες DVD με την βουτιά σου, T Shirt κτλ
ε Κόρινθο τότε, οι τιμές πάνω κάτω είναι φιξ, γύρω στα 60 με 70 η βουτιά και κάνα 10-20 ευρώ αν θες DVD με την βουτιά σου, T Shirt κτλ