Πολωνία Bydgoszcz i Poznań, όπως λέμε Wódki i Piwa

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Πολύ σημαντική ερώτηση: βότκα με γάλα έχεις δοκιμάσει ή όχι ακόμα; 😀
Βότκα με οτιδήποτε άλλο, είναι ότι πιο κακόγουστο υπάρχει! Τη βοτκα ή θα την πιεις σκέτη ή μην την πίνεις καθόλου...

Μου θύμισες έναν συμφοιτητη μου που είχε έρθει σπίτι μου και μου ζήτησε βοτκα με χυμό τομάτας... Του το πρόσφερα αλλά ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που ήρθε σπίτι μου :haha::haha::haha:

paefstra

Member
Μου θύμισες έναν συμφοιτητη μου που είχε έρθει σπίτι μου και μου ζήτησε βοτκα με χυμό τομάτας... Του το πρόσφερα αλλά ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που ήρθε σπίτι μου :haha::haha::haha:
Ακομη κι εγω που δεν πινω συχνα, αυτο ξερω οτι ειναι blοοdy mary. Ακουγεται χαλια.
Αν πιω, μ αρεσει με στιμμενο λεμονι.

Σκετη δεν πινεται ρε σεις, δεν ειμαστε τιποτα Ρωσοι ξυλοκοποι να τη μεταβολιζουμε ξεροσφυρι.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Βότκα με οτιδήποτε άλλο, είναι ότι πιο κακόγουστο υπάρχει! Τη βοτκα ή θα την πιεις σκέτη ή μην την πίνεις καθόλου...
Δόξα και τιμή στους εμπνευστές του espresso martini και του Moscow mule, διαφορετικά ούτε να τη μυρισω τη βοτκα.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δόξα και τιμή στους εμπνευστές του espresso martini
Το γκουγκλαρα εννοείται για να δω τι είναι. Το άκρο άωτον της σιχαμαρας...:eek: Τον καφέ, επίσης, με ότι και να τον αναμιξεις πάλι τον καστρεφεις! Τι είναι αυτά που σας δίνουν να πίνετε ρε σεις;...

Το Μοσχοβιτικο μουλάρι πρέπει να κλωτσάει γερά :haha::haha::haha: Μιλάμε έχω τρελαθεί στο γέλιο! Να σαι καλά!

Πιτι βοντα ρε σεις, το λέει και το όνομα της! :clap:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.101
Μέλη
39.857
Νεότερο μέλος
gvasil

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα