Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Bye bye αγαπημένο μου Dubai και Abu Dhabi!

demie

Member
Συγγραφέας
Δε φάγαμε καθόλου σε εστιατόρια. Σε fast food τρώγαμε γι'αυτό και δεν ανέφερα κάτι στην ιστορία. Διαλέγαμε fast food που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα ( Shake Shack, Chipotle, Wendy's, Texas chicken, Cane's). Οι τιμές πάνω-κάτω όπως τα fast foods στην Ελλάδα.

TNS89

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Σ.Αραβία,Μαυρίκιο,Ρεϊνιον
Έχοντας πάει σε Άμπου Ντάμπι, Ντουμπάι και Αλ Αϊν, μπορώ να πω ότι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ίσως ήταν η χώρα που μου προκάλεσε τις λιγότερες συγκινήσεις. Σαφώς το γούστο είναι υποκειμενικό και δεν είναι όλοι οι προορισμοί για κάθε άνθρωπο ή ακόμα και για κάθε περίοδο της ζωής ενός ανθρώπου, παρόλα αυτά το όλο vibe των 2 πόλεων (πρωτεύουσας και πιο δημοφιλούς πόλης) δεν ήταν για εμένα. Αφήνω έξω το Αλ Αϊν καθώς εκεί πέρασα καλύτερα μιας και μου έδωσε περισσότερα σε θέμα ιστορίας και παραδόσεων της χώρας, τα οποία ως επί το πλείστον ψάχνω στα ταξίδια μου.

mitsos1989

Member
Καλησπέρα σε όλους . Πηγαίνω σε λίγες μέρες στο αμπου νταμπι και ήθελα να ρωτήσω αν χρειάζεται κάποιο έντυπο να συμπληρώσω πριν πάω. Επίσης σκέφτομαι να μη βγάλω μετρητά και να χρησιμοποιω μόνο revolut. Χρειάζονται και μετρητά ;

demie

Member
Συγγραφέας
Καλησπέρα σε όλους . Πηγαίνω σε λίγες μέρες στο αμπου νταμπι και ήθελα να ρωτήσω αν χρειάζεται κάποιο έντυπο να συμπληρώσω πριν πάω. Επίσης σκέφτομαι να μη βγάλω μετρητά και να χρησιμοποιω μόνο revolut. Χρειάζονται και μετρητά ;
Καλησπέρα! Δε συμπληρωσαμε κάποιο έντυπο και μετρητά δε χρειαστηκαμε να σου πω την αλήθεια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.326
Μέλη
40.301
Νεότερο μέλος
nickost

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom