ΗΠΑ California Help!

COOPERMAN

Member
Καλησπέρα. Σχεδιάζω ένα ταξίδι 17-18 ημερών τον προσεχή Ιούλιο για Δυτική Ακτή (άφιξη San Fransisco και αναχώρηση από LA). Θα ταξιδέψω με την κοπέλα μου και στα ταξίδια μας συνηθίζουμε να έχουμε γρήγορο σχετικά ρυθμό, ενώ μας αρέσουν ιδιαίτερα φυσικά αλλά και αστικά τοπία, ο κινηματογράφος και η ... Αpple. Έχω ήδη κλείσει 4 μέρες στο San Fransisco και 2 μέρες στο Yosemite National Park, οπότε προσπαθώ να οριστικοποιήσω τη μορφή του υπολοίπου ταξιδιού. Με αυτά τα δεδομένα και επειδή έχω πελαγώσει λίγο, οποιαδήποτε βοήθεια στα ακόλουθα θα ήταν ευπρόσδεκτη :
α. Μετά την αναχώρηση από Yosemite πώς θα κατανέματε ιδανικά τις υπόλοιπες ημέρες?
β. Χωράει σε ένα τέτοιο ταξίδι μία παράκαμψη προς Las Vegas, Death Valley, Grand Canyon και Disneyland ή θα θυσιάσουμε κάτι σημαντικό?
γ. Για ενοικίαση αυτοκινήτου να προσέξω κάτι ιδιαίτερο?
δ. Η επίσκεψη στο apple visitors center αξίζει και, αν ναι, να κατευθυνθούμε εκεί μετά το Yosemite ή όσο είμαστε στο san fransisco?
δ. Οποιαδήποτε άλλη συμβουλή (όπως συγκεκριμένες δραστηριότητες που δεν πρέπει να χάσουμε) θα είναι καλοδεχούμενη.

Ευχαριστώ για όποιον μπει στον κόπο να απαντήσει το οτιδήποτε!

COOPERMAN

Member
Eχεις America the Beautiful Pass για το Yosemite; Oι τιμες για τους αλλοδαπους εχουν αναβει στα υψη!
Για κοιταξε εδω...
Recreation.gov - Camping, Cabins, RVs, Permits, Passes & More
Tί άλλο θα ανακαλύψουν πραγματικά? Ευτυχώς που το ανέφερες? Έχω κλείσει μέσα στο yosemite (yosemite valley lodge), αλλά υποθέτω δεν γλιτώνω τα κερατιάτικα.

exploring

Member
δ. Η επίσκεψη στο apple visitors center αξίζει και, αν ναι, να κατευθυνθούμε εκεί μετά το Yosemite ή όσο είμαστε στο san fransisco?
Θα πρέπει να πάτε με αυτοκίνητο για να γλιτώσετε χρόνο και να το συνδυάσετε με κάτι άλλο.
Το ουμπερ θα σα βγει ακριβά και η συγκοινωνία είναι χρονοβόρα, εκτός και αν άλλαξε κάτι.
Αξίζει να δείτε το κεντρικό κτίριο δίσκο από την ταράτσα του πάρκου.
Αξίζει να αγοράσετε γκατζετς που δεν θα τα βρείτε πουθενά αλλού.
Αξίζει να πιείτε ένα καφέ και να ξοδέψετε κάποια ώρα εκεί.
Δεν αξίζει να αγοράσετε κάποιο προϊόν από Αμερική διότι η εγγύηση είναι μονοετής. Αν αγοράσετε συμπληρωματική apple care (ανάλογα με το προϊόν) ίσως σου βγει ακριβότερο το μηχάνημα. Προτιμάμε Ευρώπη για τη διετία της εγγύησης, όχι απαραίτητα Ελλάδα.
Δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο κτίριο δίσκο, παρά μονό στο κέντρο επισκεπτών, στην καφετέρια στην ταράτσα και σε μερικά άλλα μέρη γύρω από το κέντρο.
Έχω πάει σε αρκετά apple store ανά τον κόσμο, με το ομορφότερο για μένα αυτό της οδού Μίτσιγκαν στο Σικάγο, θαμάζοντας το από την απέναντι όχθη του ποταμού.
Αυτά από μένα, κάλο ταξίδι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.391
Μέλη
40.025
Νεότερο μέλος
dimi.g

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα